Izbirajo, testirajo in svetujejo strokovnjaki estetike Nobilis
Hidrokolagen - pripravite kožo na sončne žarke

V teh pomladnih dneh, ko svojo kožo že izpostavljamo močnejšemu soncu se moremo zavedati, da je sonce eden največjih uničevalcev kolagena, zato jo z našo posebno akcijo pripravite na poletje.

Hidrokolagen bo prispeval k napeti in hidrirani koži, močnim lasem in nohtom tudi med poletjem.

Beauty Sleep je napitek za sprostitev in BOLJŠI SPANEC, ki vsebuje prodorno recepturo, sestavljeno iz naravnih ekstraktov starodavnih zelišč, vitaminov, mineralov in aminokislin.

BeautySleep Novelius Medical, 10 vrečk

Hidrokolagen Novelius Medical je edini izdelek, namenjen spodbujanju tvorbe kolagena, ki je pri nas na voljo tudi v dermatoloških in estetskih klinikah.

  • Sestavljen je iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov z najvišjo stopnjo absorpcije, pridobljenih iz divjih globokomorskih rib, in obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena (glicin, prolin in hidroksiprolin).
  • Klinično dokazano izboljšuje hidracijo kože, upočasni staranje kože in učinkovito pripomore h glajenju gubic.
  • Naravne sestavine, brez umetnih sladil, škodljivih konzervansov, emulgatorjev, brez GSO.
  • Molekulska masa pod 2000 Daltonov omogoča 90 % absorpcijo v krvni obtok že v eni uri po zaužitju.
  • Edinstvena formula, razvita s pomočjo vodilnih znanstvenikov in zdravnikov omogoča izjemno visok izkoristek in zagotavlja učinkovito delovanje v ciljnih tkivih: koži, laseh, nohtih, sklepih, kosteh, kjer spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken.

Dodaj odgovor

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.