Izbirajo, testirajo in svetujejo strokovnjaki estetike Nobilis

AFTER SUN NEGA 70€ – 75 minut nege + darilo

Poletje se bliža koncu, vaša koža pa je suha, razdražena in brez življenja? Ob 75-minutni nege kože v vrednosti 70€, vam podarimo še paket 7 ampul Babor after sun fluid v vrednosti 27€, ki bodo po enotedenski uporabi vašo kožo intenzivno navlažile saj vsebujejo vlažilni kompleks in vitamine, ki jih vaša koža po poletju še kako potrebuje.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN (izberite nega obraza):

www.nobilis.si/narocanje

KAJ SE POLETI ZGODI Z NAŠO KOŽO ?

Počitnice se počasi približujejo koncu, počutite se popolnoma lahkotno in spočito po zasluženem dopustu. Vaša koža pa govori drugačno zgodbo. Porjavela koža počasi bledi in nepravilnosti na koži, ki jih je temnejša barva elegantno zakrila se spet pričnejo videti. Sprememba okolja, kopanje v morski vodi, klor, veter, visoke temperature, sonce z UV sevanjem naredijo vašo kožo pusto in utrujeno.

Pri Estetiki Nobilis se zavedamo, kako pomembna je nega kože po poletju zato smo za vas pripravili posebno akcijo. Ob rezervaciji 75-minutne nege kože v vrednosti 70€, vam podarimo paket 7 ampul Babor after sun fluid, ki bodo po enotedenski uporabi vašo kožo intenzivno navlažile saj vsebujejo vlažilni kompleks in vitamine, ki jih vaša koža po poletju še kako potrebuje.

Vsakodnevno vlaženje je ključnega pomena za zdravo kožo. Naša koža je največji organ našega telesa in potrebno ji je redno namenjati pozornost, da ostane zdrava, brez pomanjkljivosti in mladostna.
Koža na obrazu je zelo občutljiva in vsakodnevno izpostavljena različnim vplivom iz okolja. Sploh v poletnih mesecih, ko je UV indeks zelo visok je še posebej pomembno kako skrbimo za našo kožo.
Vlaženje je zelo pomemben korak za ohranjanje zdravih celic kože in zaščita pred draženjem, saj z vlažilci zagotavljamo dobro obrambno funkcijo kože, koža pa je na pogled sveža in sijoča.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN (izberite nega obraza):

www.nobilis.si/narocanje

BABOR AMPULE AFTER SUN FLUID

Vrnite koži sijaj z neverjetno močjo ampul

Kombinacija sterilne ovojnine in ampul za enkratno uporabo zagotavlja najčistejšo obliko nege kože. BABOR je prvo podjetje z izdelki za nego kože, ki je razvilo ampule kot privlačno in praktično pakiranje za posebne koncentrate. Tekočine so resnične zaloge moči, ponujajo v hipu vidne učinke, koža jih zelo dobro prenaša, v njih pa je nabor visokih odmerkov aktivnih učinkovin, ki so primerni za vsak tip kože in stanje kože.

Akcija velja za rezervacije od 20.8. do 31.8. (oziroma do zapolnite prostih mest).
Mesta za akcijsko nego so na voljo do 30. 9.

Dodaj odgovor

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.