Izbirajo, testirajo in svetujejo strokovnjaki estetike Nobilis

Prekomerna poraščenost je pogosta težava žensk in moških. Je estetska težava, ki pa ima lahko tudi negativen vpliv na samozavest.

Konvencionalne metode odstranjevanja dlak, kot so britje ali voskanje, so neprijetne in zamudne, njihovi učinki pa so kratkoročni.

Edina prava alternativa za odstranjevanje dlak je lasersko odstranjevanje dlak.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak?

Lasersko odstranjevanje dlak deluje na način, da se svetlobna energija laserja v dlačnem mešiščku spremeni v toplotno energijo, kar uniči dlačni mešiček. Tkivo okrog dlačice ostane nepoškodovano, mešiček dlačice pa je za vedno uničen. Globina penetracije laserskega žarka dovoljuje uničenje najglobljih foliklov dlačic in ne poškoduje kože.

Odstranjevanje dlak z laserjem izvajamo na očiščeni in obriti koži. Učinek svetlobnega pulza lahko uniči samo tiste dlake, ki so v aktivni, anageni fazi (fazi rastja). To je hkrati razlog, zato je potrebnih več terapij, da bi učinkovito odstranili dlačne korenine. Terapije so uspešnejše pri temnih in močnih dlakah, ob predpostavki, da nimate hormonskih težav.

Najbolj ustrezen čas za začetek terapij je jesen, saj se lahko tako vse terapije izvede do začetka poletja; pred začetkom močnega UV sevanja in porjavitve kože.

Kliknite tukaj in rezervirajte termin

Dlačice začnejo izpadati nekaj dni po posegu
Dlačice začnejo izpadati nekaj dni po posegu

Dlačice začnejo izpadati nekaj dni po posegu, za trajno odstranitev moramo postopek laserske epilacije večkrat ponoviti, tako da laser lahko deluje na vse dlačice v fazi rasti. Že po prvih dveh tretmajih se število dlačic zmanjša na polovico, za trajno odstranitev dlak pa priporočamo 5 do 7 zaporednih obiskov, z razmakom 4 do 8 tednov, odvisno od tega, katero področje telesa epiliramo. Po opravljenih terapijah odstranimo večino dlak (v povprečju 70 % do 90 %), dlake, ki pa vseeno ostanejo, postanejo redkejše, tanjše, svetlejše in se ne vraščajo več.

Rezultati prinašajo izredno zadovoljstvo tako z videzom neporaščene, gladke kože kot z dejstvom, da je skrb za nenehno boleče ali zamudno odstranjevanje dlačic s kratkoročnimi učinki pozabljena.

Kliknite tukaj in rezervirajte termin

Dodaj odgovor

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.