14%

WIQO Vlažilna krema za telo z glikolno kislino

WiQo Vlažilna krema za telo za večjo elastičnost kože kožo stimulira, hrani in ščiti in tako nudi celovito nego, ki ustreza specifičnim potrebam kože telesa.

51,59 59,99

Najboljša cena v 30 dneh: 51,59.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

200 ml

Tip kože

Blagovne znamke

WiQo Vlažilna krema za telo za večjo elastičnost kože kožo stimulira, hrani in ščiti in tako nudi celovito nego, ki ustreza specifičnim potrebam kože telesa.
WiQo Vlažilna krema za telo za večjo elastičnost kože ima optimalen delež glikolne kisline z nizkim pH za izboljšanje elastičnosti in vlaženja kože. Rastlinski izvlečki v kremi zagotavljajo esencialne maščobne kisline ter vitamina A in B, ki koži povrnejo elastičnost in čvrstost.
Krema spodbuja sposobnost kože telesa za ohranjanje navlaženosti in poveča njeno elastičnost. Zaradi svojih aktivnih sestavin je krema primerna za odpravljanje številnih pomanjkljivosti, kot sta razdraženost kože in suha koža, in preprečevanje nastanka strij med nosečnostjo in puberteto.

Uporaba:

WiQo Vlažilno kremo za telo za večjo elastičnost kože uporabite enkrat dnevno, zjutraj ali zvečer. Na predele z debelejšo kožo jo nanesite dvakrat dnevno. Uporaba kreme je še posebej priporočljiva poleti, ko sonce še dodatno izsuši kožo, zlasti na rokah in nogah. Njen učinek glajenja poudari porjavelost in jo ohrani dlje časa.

Opozorila:

Blag pekoč občutek je običajen na začetku uporabe kreme in traja le nekaj trenutkov po nanosu. Ne nanašajte na poškodovano, pordelo ali vneto kožo, na pregibe ali obraz. Če pordelost ne izgine ali se poslabša, prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika predel izperite z vodo. Pred izpostavitvijo soncu je priporočljiva uporaba zaščitnega faktorja, ki ustreza fototipu vaše kože. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let. WiQo Vlažilna krema za telo za večjo elastičnost kože lahko poškoduje občutljive predmete (nakit iz perl, kontaktne leče).

INCI sestavine:

VODA, RASTLINSKO OLJE, GLIKOLNA KISLINA, CIKLOPENTASILOKSAN, GLICERIL STEARAT, CETEARIL ALKOHOL, GLICERIN, STEARET-2, STEARET-21, TOKOFERIL ACETAT, JOJOBINO OLJE, OLJE GROZDNIH PEŠK, IZVLEČEK OGNJIČA, IZVLEČEK NJIVSKE PRESLICE, HIDROLIZIRAN IZVLEČEK MORSKE SOLATE, LECITIN, TOKOFEROL, ASKORBIL PALMITAT, CITRONSKA KISLINA, FITINSKA KISLINA, NATRIJEV HIDROKSID, B BENZILNI ALKOHOL, KALIJEV SORBAT, DIMETIKON