WIQO Smoothing Face Fluid serum za glajenje kože na obrazu

WiQo Smoothing Face Fluid je dermokozmetični izdelek, ki vsebuje glikolno kislino (8 %) z nizkim pH in ima uravnoteženo formulo. Je nekomedogen, kar je potrjeno s certifikatom.

54,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Stanje kože

Vrsta izdelka

Fluid, Serum

Blagovne znamke

WiQo Smoothing Face Fluid je dermokozmetični izdelek, ki vsebuje glikolno kislino (8 %) z nizkim pH in ima uravnoteženo formulo. Je nekomedogen, kar je potrjeno s certifikatom. Čeprav ima pH približno 3, ga dobro prenašajo vsi tipi kože in ne povzroča pekočega občutka.

Po nanosu WiQo Smoothing Face Fluida morajo biokemijski mehanizmi spremeniti pH kože, da postane spet normalen, zato je potrebno pred nanosom druge kreme počakati vsaj 30 minut, da ne izničimo učinka nizkega pH. Ker encimski procesi poskušajo ponovno vzpostaviti normalen pH kože, jo s tem prisilijo v dnevno aktivnost, kar spodbuja in ohranja njeno delovanje.

INDIKACIJE
Fluid je primeren za vse tipe kože. Lahko ga uporabljamo tudi poleti (prepreči zadebelitev kože, ki jo povzročajo UV žarki).

Uporaba:

Fluid zadostuje za nego mastne kože, pri drugih tipih kože pa ga je potrebno uporabljati v kombinaciji z eno od WiQo hranilnih in vlažilnih krem. WiQo Smoothing Face Fluid deluje najbolje, če ga uporabimo vsaj 30 minut pred nanosom drugih izdelkov. Priporočena je dosledna in neprekinjena uporaba.

Opozorila:

Izogibajte se nanosu na predel okrog oči. Nanesite le na nepoškodovano kožo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Lahko poškoduje občutljive predmete (nakit iz perl, kontaktne leče). Pri daljši izpostavljenosti soncu priporočamo uporabo ustrezne zaščite. Na začetku uporabe se lahko pojavi nežno zbadanje in blaga rdečica, kar je običajno.

INCI sestavine:

VODA, DIMETIKON, GLIKOLNA KISLINA, PEG-8 DISTEARAT, STEARET-2, STEARET-21, GLICERIN, TOKOFERIL ACETAT, TOKOFEROL, CETEARIL ALKOHOL, DIMETIKONOL, LECITIN, ASKORBIL PALMITAT, BENZILNI ALKOHOL, DEHIDROOCETNA KISLINA, FITINSKA KISLINA, CITRONSKA KISLINA, NATRIJEV HIDROKSID.