WIQO Serum za predel okrog oči in obraz za občutljivo kožo

WiQo Serum za predel okrog oči in obraz za občutljivo kožo je emulzija, bogata z aktivnimi sestavinami, ki kožo vlažijo in povečajo njeno elastičnost.

47,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Stanje kože

, ,

Vrsta izdelka

Fluid

Blagovne znamke

WiQo Serum za predel okrog oči in obraz za občutljivo kožo je emulzija, bogata z aktivnimi sestavinami, ki kožo vlažijo in povečajo njeno elastičnost. Ta serum je idealen za vlaženje občutljivih predelov, saj vsebuje avokadovo olje, dimetilaminoetanol (DMAE) in heksapolisaharide, bogate s glukuronsko kislino, a ima lahko teksturo. Primeren je tudi kot podlaga za make up, saj kožo ohrani navlaženo cel dan. Z nanosom čez WiQo ICP kremo kožo navlažimo in zakrijemo nepravilnosti in drobne gube. Fototerapevtski kompleks, ki vsebuje rastlinske izvlečke bodeče lobodike, ognjiča, azijskega vodnega popnjaka, sladkega korena in navadnega divjega kostanja, zmanjšuje oteklost in zabuhlost predela pod očmi ter vidnost izrazitih podočnjakov. Primeren je za vse tipe kože in je dermatološko in oftamološko testiran.

INDIKACIJE

Zmanjša oteklost predela pod očmi in vidnost podočnjakov. Zasnovan je kot vlažilec za občutljivo kožo okrog oči, a ga lahko uporabimo tudi na drugih predelih obraza, če imamo zelo občutljivo kožo. Ustvari odlično podlago za make up, v kombinaciji z WiQo ICP kremo pa ga lahko večkrat dnevno uporabimo za intenzivno vlaženje.

Uporaba:

Predel okrog oči: zjutraj in zvečer nanesite nekaj kapljic seruma na predel okrog oči. Ljudje z zelo občutljivo kožo ali tisti, ki ne marajo mastnih krem, lahko serum uporabijo za celoten obraz kot vlažilec, ki kože ne masti.

Osvežitev make upa: tekom dneva nanesite nekaj kapljic seruma čez make up (WiQo ICP kremo), da ga osvežite.

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo. Nanesite na nepoškodovano kožo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

VODA, GLICERIN, METILPROPANEDIOL, AVOKADOVO OLJE, BUTILEN GLIKOL, LECITIN, PEG-40 HIDROGENIRANO RICINUSOVO OLJE, KAPRILNI TRIGLICERIDI, DIMETILAMINOETANOLOV TARTRAT, KSANTANSKI GUMI, PANTENOL, SKLEROTIJEV GUMI, KALIJEV KOKOIL HIDROLIZIRANE RIŽEVE BELJAKOVINE, NATRIJEV KOKOIL AMINOKISLINE, NATRIJEV HIDROKSID, NATRIJEV GLUKONAT, POLIMETILSILSESKVIOKSAN, ESCIN, TOKOFEROL, TOKOFERIL ACETAT, IZVLEČEK KORENINE BODEČE LOBODIKE, SONČNIČNO OLJE, AMONIJEV GLICIRIZAT, LIZINIJEV HIDROKLORID, IZVLEČEK LISTOV AZIJSKEGA VODNEGA POPNJAKA, PROPANEDIOL, TRIPEPTID-9 CITRULIN, NATRIJEV CITRAT, CITRONSKA KISLINA, HIDROLIZIRANE KVASNE BELJAKOVINE, IZVLEČEK OGNJIČA, IZVLEČEK FERMENTIRANEGA PSEUDOALTEROMONASA, BENZILNI ALKOHOL, DEHIDROOCETNA KISLINA, FENOKSIETANOL, NATRIJEV BENZOAT, KALIJEV SORBAT, NATRIJEV SALICILAT, PARFUM (DIŠAVA), BENZIL SALICILAT, HEKSIL CINAMAL, LIMONEN, LINALOL.