11%

Valens Vitamin C v prahu

Valens Vitamin C je popolnoma naravno prehransko dopolnilo z vitaminom C v obliki prahu. Vsebuje izvleček šipka, ki je naravni vir vitamina C, in je brez drugih dodatkov. Njegova uporaba je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

16,89 18,89

Najboljša cena v 30 dneh: 16,89.

Ni na zalogi

Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

86 g

Valens Vitamin C v prahu je popolnoma naravno prehransko dopolnilo z vitaminom C v obliki prahu. Vsebuje izvleček šipka, ki je naravni vir vitamina C, in je brez drugih dodatkov. Izdelek je pakiran v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Njegova uporaba je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, povečuje pa tudi absorpcijo železa in je pomemben antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. Jemanje vitamina C je priporočljivo v obdobjih povečanih možnosti za okužbe, po telesni aktivnosti, v času povečanega stresa in ob dodajanju železa v obliki prehranskih dopolnil.

Pakiranje: 86 g
Priporočen dnevni odmerek: 
500 mg (1/4 zravnane čajne žličke)
Glede na priporočen dnevni odmerek vsebina zadošča za 120 dni.

Aktivne sestavine v 0,7 g (1/4 zravnane čajne žličke): vitamin C: 500 mg (625 % PDV*).

*PDV – priporočen dnevni vnos

Uporaba:

Priporočamo zaužitje 0,7 g (1/4 zravnane čajne žličke) prehranskega dopolnila na dan. Prah vmešajte v vodo ali sok in zaužijte takoj po pripravi. Pri priporočenem odmerjanju vsebina zadostuje za 120 dni.

Opozorila:

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Vitamin C je pri priporočenem odmerjanju povsem varen za uporabo; zgornji dovoljeni odmerek vitamina C v prehranskih dopolnilih je 500 mg. Izdelek je tudi 100 % naraven: vsebuje le naravni izvleček šipka kot vir vitamin C in je brez drugih sestavin.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Izvleček šipka (Rosa canina L.).