Valens SuperBiotik kapsule

Prehransko dopolnilo v obliki kapsul za vzpostavitev in vzdrževanje ravnovesja blagodejnih bakterij v črevesju.

Kapsule vsebujejo 20 milijard živih kultur iz 12 specifičnih bakterijskih sevov, ki so tudi naravno nahajajo v človeškem prebavnem traktu. Obogatene so še s prebiotiki, topnimi rastlinskimi vlakninami, ki v črevesju predstavljajo hrano za koristne bakterije ter spodbujajo njihovo rast in aktivnost.

Izdelek je pakiran v posebni zaščitni viali Activ-Vial™, ki je obdana s posebnim, patentiranim aktivnim polimerom Activ-Polymer™. Ta dokazano zmanjšuje vsebnost vlage ter podaljša obstojnost mikrobioloških kultur in izdelka.

Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in barvil. Primeren je tudi za vegetarijance.

22,79

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
SKUB184 Kategorija
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 kapsul

Prehransko dopolnilo Valens SuperBiotik je namenjeno vzpostavitvi in vzdrževanju ravnovesja blagodejnih bakterij v črevesju. Ena kapsula vsebuje kar 20 milijard živih mikrobioloških kultur iz 12 različnih specifičnih bakterijskih sevov, ki se naravno nahajajo v človeškem prebavnem traktu. Sevi bakterijskih kultur so izbrani na podlagi številnih študij, ki dokazujejo njihovo učinkovitost. Večinoma gre za bifidobakterije in mlečnokislinske bakterije, ki sodijo med najbolj raziskane bakterije.

Izdelek vsebuje tudi LactoGG®, posebno obliko najbolj preučenega, patentiranega seva mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus. Pri vseh mikroorganizmih gre za visoko kakovostne kulture, kar zagotavljajo tudi certifikati kakovosti in rezultati analiz.

Kapsule vsebujejo tudi prebiotike – dve posebni, patentirani obliki topnih rastlinskih vlaknin iz koruze in sladkorne pese, ki v prebavilih delujejo kot hrana za koristne bakterije in spodbujajo njihovo rast in aktivnost.

Kapsule so pakirane v posebni viali Activ-Vial™ z aktivnim polimerom Activ-Polymer™, ki v primerjavi z drugimi oblikami dokazano zmanjšuje vsebnost vlage v kapsulah. Na ta način ohranja oz. podaljša obstojnost mikrobioloških kultur in izdelka.

Prednosti kapsul Valens SuperBiotik:

  • Vsebujejo kar 12 specifičnih sevov bakterijskih kultur.
  • Sevi so izbrani na podlagi učinkovitosti, dokazane z več raziskavami in študijami.
  • Vsebujejo kakovostne in oštevilčene bakterijske seve. Točno določena številka označuje vrsto seva in nam omogoča pregled njegovih koristi in učinkov na človeško telo*.
  • Vsebujejo iste bakterijske seve v istem odmerku, kot so bili uporabljeni v raziskavah.
  • Vsebujejo tudi LactoGG®, patentiran sev bakterije Lactobacillus rhamnosus. Gre za najbolj raziskan in preučen bakterijski sev na svetu.
  • Skupno vsebujejo 20 milijard bakterijskih kultur.
  • Vsebujejo prebiotike, ki selektivno spodbujajo rast in aktivnost bakterij.
  • Pakiranje v viali Activ-Vial™ki podaljšuje obstojnost mikrobioloških kultur in izdelka. Activ-Vial™ v kapsulah dokazano zmanjšuje vsebnost vlage, ki sicer negativno vpliva na bakterije.
  • O kakovosti pričajo rezultati analiz, študije ter certifikati najvišje kakovosti.
Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek za otroke od 2. leta starosti in odrasle je 1 kapsula na dan. Pri otrocih kapsulo odprite in uporabite zgolj njeno vsebino. Priporočamo uživanje enkrat na dan, najbolje med jedjo oz. dve uri pred ali po zaužitju antibiotikov. Kapsulo pogoltnite z zadostno količino vode. Izdelek je primeren za redno, dolgotrajno uživanje.

Opozorila:

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Po odprtju priporočamo shranjevanje v hladilniku. Porabite v roku 3 mesecev po odprtju.

Posebno opozorilo:

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

INCI sestavine:

hidroliziran koruzni dekstrin (Nutriose®), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), fruktooligosaharidi (Actilight®), sredstvo za povečevanje prostornine: mikrokristalna celuloza, Lactobacillus rhamnosus DSM 32550 (LactoGG®), Bifidobacterium lactis DSM 32269, sredstva proti sprejemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid, Bifidobacterium longum DSM 32946, Bifidobacterium bifidum DSM 32403, Lactobacillus acidophilus DSM 32418, Lactococcus lactis SD5584, Lactobacillus casei NCIMB 30356, Bifidobacterium breve SD5206, Streptococcus thermophilus DSM 32319, Lactobacillus plantarum SD5209, Lactobacillus paracasei NCIMB 30470, Lactobacillus salivarius SD5208.