Valens Propolis ustno pršilo

100 % naravno ustno pršilo s standardiziranim izvlečkom propolisa na vodni osnovi za otroke in odrasle.

okus: limona

8,49

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Distributer

Valens

Država izvora

Slovenija

Vsebina pakiranja

25 ml

Popolnoma naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki vsebuje standardizirani izvleček čebeljega propolisa na vodni osnovi. Oblika ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje na mesto delovanja in odlično absorpcijo, ki se prične že v ustni votlini. Ker ne vsebuje konzervansov in alkohola, je Valens Propolis primeren tudi za malčke od 1. leta starosti. Izdelek ima prijeten okus limone, slajen pa je izključno z medom.

Propolis na vodni osnovi

Valens Propolis je 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila s standardiziranim izvlečkom čebeljega propolisa, ki zagotavlja stalno vsebnost bioflavonoidov. Ker je narejen na vodni osnovi, ne vsebuje alkohola in konzervansov in ima prijeten okus limone, je primeren tudi za otroke od dopolnjenega 1. leta starosti.

Bioflavonoidi in propolis

Za delovanje propolisa so najpomembnejši t.i. bioflavonoidi. To so snovi, ki jih za zaščito pred mikroorganizmi in drugimi škodljivimi snovmi iz okolja tvorijo rastline, čebele pa jih v propolis vnesejo z rastlinskimi smolami. Ker je kakovost propolisa odvisna predvsem od bioflavonoidov, ki zaradi svojih lastnosti vse večji pomen dobivajo tudi v naši prehrani, je še posebej pomembno, da je njihova vsebnost v propolisu kvantitativno ovrednotena.

Valens Propolis zato vsebuje standardizirani izvleček propolisa, ki zagotavlja točno določeno in stalno vsebnost bioflavonoidov v dnevnem odmerku. Izraženi so kot galangin, ki je eden od najbolj raziskanih in dokazano učinkovitih flavonoidov.

Zakaj je Valens Propolis vaša najboljša izbira?

  • Priročna oblika za hitro in enostavno odmerjanje. 
  • Vsebuje preverjene in najkvalitetnejše surovine.
  • Standardizirani izvleček propolisa na vodni osnovi.
  • Brez alkohola.
  • Prijeten okus limone.
  • Slajen z medom. 
  • Razvit in izdelan v Sloveniji.
  • Certifikata GMP in IFS zagotavljata sledljivost sestavin in 100 % varnost za uporabnika.
  • Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Brez glutena, laktoze, alkohola barvil, umetnih arom in sladil. Vsebuje izključno naravne arome, slajeno pa je z medom.

Uporaba:

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Priporočen dnevni odmerek so 4 razprški. Za optimalno absorpcijo razpršite pod jezik, na notranjo stran ličnic oz. odmerite v grlo ali na zob. Po uporabi pršilko obrišite.
Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 3 mesecih po odprtju.

Opozorila:

Opozorila: Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

INCI sestavine:

Aktivne sestavine v 4 razprških (0,8 ml): propolis: 39 mg (od tega bioflavonoidi izraženi kot galangin: 2.5 mg).
Prečiščena voda, med, tekoči ekstrakt propolisa (28 %), emulgator: glicerol, naravna aroma limone.