Valens Omega-3 Vegan kapsule

Kapsule z visoko vsebnostjo nenasičene omega-3 maščobne kisline DHK, ki prispeva k delovanju možganov in ohranjanju vida. Iz prečiščenega algalnega olja.

Pakiranje: 60 kapsul
Priporočen dnevni odmerek:
 1-2 kapsuli
Za 30-60 dni.

30,79

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

60 tablet

Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo Valens Omega-3 Vegan je vir visoke vrednosti omega-3 maščobne kisline DHK (dokozaheksaenojske kisline), ki ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida. Ena kapsula vsebuje kar 250 mg DHK iz algalnega olja, zaradi česar je izdelek primeren tudi za vegane.

Valens Omega-3 Vegan vsebuje olje iz morskih alg rodu Schizochytrium, ki predstavljajo trajnostni rastlinski vir omega-3 maščobnih kislin. Kapsule so majhne in enostavne za uživanje, ne vsebujejo morskih kontaminantov ter ne povzročajo neprijetnega spahovanja.

Omega-3 maščobne kisline

Omega-3 so nenasičene maščobne kisline, ki so sestavni del maščob. Med omega-3 uvrščamo alfa-linolensko kislino (ALK), eikozapentaenojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK). Omega-3 so (poleg omega-6) esencialne maščobne kisline, kar pomeni da jih človeško telo nujno potrebuje za normalno delovanje. Ker jih organizem ne more tvoriti sam, jih v telo lahko vnesemo le s hrano. Medtem ko uravnovešena prehrana običajno zadošča za pokritje potreb organizma po ALK, DHK in EPK lahko predstavljata problem – njun vir so namreč le ribe, ribja olja ter prehranski dodatki.

Valens Omega-3 Vegan

Za doseganje pozitivnih učinkov omega-3 maščobnih kislin na delovanje in razvoj možganov ter ohranjanje vida strokovnjaki priporočajo dnevni vnos vsaj 250 mg DHK. Kapsule Valens Omega-3 Vegan vsebujejo 250 mg DHK, zagotavljajo pa tudi izredno čistost – vsebujejo najkakovostnejše prečiščeno algalno olje in so brez drugih primesi oz. drugih nezdravih maščob.

Najvišji standardi kakovosti

Valens Omega-3 Vegan kapsule ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti. Redno so testirane prisostnost morskih kontaminantov, izvajamo tudi stabilnostne teste, ki zagotavljajo, da je izdelek svež in varen za uporabo.

Aktivne sestavine v 1 kapsuli: dokozaheksaenojska kislina (DHK): 250 mg.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, konzervansov, umetnih barvil in arom. Primeren je za vegane.

Uporaba:

Navodila za uporabo: Priporočen dnevni odmerek za odrasle sta 1-2 kapsuli, najbolje med jedjo z zadostno količino tekočine. Izdelek je primeren za redno, dolgotrajno jemanje.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

INCI sestavine:

Algalno olje, sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline, veganska kapsula (modificiran škrob, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, želirno sredstvo: karagenan), antioksidanti: askorbil palmitat, izvleček rožmarina in tokoferol.