Valens D-manoza v prahu

Prehransko dopolnilo v prahu z D-manozo iz naravnega vira. Izdelek vsebuje 100 % čisto D-manozo, ki je pridobljena iz koruze in je primerna za vegane. Uživate jo lahko preventivno ali kot pomoč pri lajšanju težav.

28,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

80 g

Valens D-manoza je inovativno prehransko dopolnilo v prahu in del linije 100% pure. Vsebuje kar 3000 mg izredno čiste D-manoze iz naravnega vira v dnevnem odmerku. Valens D-manoza je pridobljena iz koruze in je primerna za vegane. Uživate jo lahko preventivno ali kot pomoč pri lajšanju težav.

Kaj je D-manoza?

D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja tudi v različnih vrstah zelenjave in sadja, denimo v brusnicah, ki jih povezujemo z zdravjem sečil. V manjših količinah se tudi naravno nahaja v našem telesu, kjer se tvori iz glukoze – najdemo jo predvsem na površini sečnega trakta in v mehurju. Zaužita D-manoza se v majhnem deležu presnovi v telesu, večina pa se je zelo hitro izloči skozi ledvice in urinarni trakt v urinu.

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek je 3 g (1 zravnana čajna žlička) prehranskega dopolnila. Prah vmešajte v vodo ali drug nesladkan napitek in zaužijte takoj po pripravi. Vsebina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 25 dni.

Opozorila:

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Posebno opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

INCI sestavine:

Aktivne sestavine v 3 g (1 zravnana čajna žlička): D-manoza: 3000 mg.

Sestavine: D-manoza.

Izdelek ne vsebuje glutena, želatine, umetnih sladil, barvil in arom. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.