Neostrata RESTORE Bionic Face Serum, bionski serum za obraz

Univerzalni serum za uporabo pred običajno nego.Lahko se nanaša samostojno ali pred izdelki za dnevno/nočno nego iz Neostrata SkinActive, Resurface, Refine, Restore, Enlighten linije ter pred Bionic face Cream po lepotnih posegih.

52,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

, ,

Blagovne znamke

Starosti

, ,

Vsebina pakiranja

30 ml

Vrsta izdelka

Serum

Tip kože

Koncentriran serum obnavlja kožo, ji vrača sijaj in omogoča povečanje delovanja drugih anti-ageing aktivnih sestavin v kremah, ki jih uporabljate. Deluje na zmanjšanje znakov fotostaranja, kot so: drobne in tudi večje gube, razširjene pore, zmanjšan tonus in neenakomerna pigmentacija kože. Laktobionski kislini je v pomoč antioksidant, ki gradi oz. ojača podporne strukture, ki se nahajajo v medceličnem prostoru tako, da zmanjšuje delovanje določenih encimov (t. i. MMP), za katere je znano, da razgrajujejo kolagen in hialuronsko kislino. Skupaj s provitaminom A, C in E laktobionska kislina v serumu zagotavlja intenzivno vlaženje kože in izboljšanje videza drobnih gub, velikosti por, tonusa kože in motenj pigmentacije. Serum lahko uporabljate na ciljanih področjih v okolici oči ali ust oziroma na celotnem obrazu. Uporabljate jo lahko samostojno ali kot podlago ostalim produktom. Je brez dišav, barvil, PABA, primerna za uporabo po posegih, kot so: mikrodermoabrazija, površinski kemični piling, neablativni laser, radiofrekvenca.

Je namenjen intenzivni terapiji kože s serumom. Vsebuje 10-% laktobionsko kislino, ki pomaga obnoviti sijaj kože, izboljšati nepravilnosti na površini, pri čemer dodatno vpliva na izboljšanje delovanja drugih anti-ageing aktivnih sestavin v kremah, ki jih uporabljate.

  • Polihidroksi kislina in laktobionska kislina zmanjšuje pojav drobnih gub.
  • Poveča intenzivno vlaženje kože.
  • Deluje antioksidativno.
  • Zmanjšuje pore.
  • Koži vrača sijaj.

Ne vsebuje olja in dišav.
Hipoalergena formula.

Popoln izdelek za uporabo po lepotnih posegih.

Uporaba:

Svetujemo vsakodnevno uporabo na obrazu in vratu po umivanju ter pred nanosom drugih kozmetičnih produktov. Lahko jo uporabljate na celotnem obrazu ali samo na določenih predelih, npr. v okolici oči ali ust. Čez dan svetujemo hkratno uporabo kreme z zaščitnim faktorjem, kar sicer predstavlja sestavni del vsakodnevnega režima za nego in zaščito kože.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

INCI sestavine:

Aqua (Voda), Butylene Glycol, Lactobionic Acid, Glycerin, Polysorbate 80, Arginine, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Tetrahexyldecyl (Vitamin C) Ascorbate, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.