Neostrata RESTORE Bionic Face Serum, bionski serum za obraz

Univerzalni serum za uporabo pred običajno nego.Lahko se nanaša samostojno ali pred izdelki za dnevno/nočno nego iz Neostrata SkinActive, Resurface, Refine, Restore, Enlighten linije ter pred Bionic face Cream po lepotnih posegih.

52,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije

Koncentriran serum obnavlja kožo, ji vrača sijaj in omogoča povečanje delovanja drugih anti-ageing aktivnih sestavin v kremah, ki jih uporabljate. Deluje na zmanjšanje znakov fotostaranja, kot so: drobne in tudi večje gube, razširjene pore, zmanjšan tonus in neenakomerna pigmentacija kože. Laktobionski kislini je v pomoč antioksidant, ki gradi oz. ojača podporne strukture, ki se nahajajo v medceličnem prostoru tako, da zmanjšuje delovanje določenih encimov (t. i. MMP), za katere je znano, da razgrajujejo kolagen in hialuronsko kislino. Skupaj s provitaminom A, C in E laktobionska kislina v serumu zagotavlja intenzivno vlaženje kože in izboljšanje videza drobnih gub, velikosti por, tonusa kože in motenj pigmentacije. Serum lahko uporabljate na ciljanih področjih v okolici oči ali ust oziroma na celotnem obrazu. Uporabljate jo lahko samostojno ali kot podlago ostalim produktom. Je brez dišav, barvil, PABA, primerna za uporabo po posegih, kot so: mikrodermoabrazija, površinski kemični piling, neablativni laser, radiofrekvenca.

Je namenjen intenzivni terapiji kože s serumom. Vsebuje 10-% laktobionsko kislino, ki pomaga obnoviti sijaj kože, izboljšati nepravilnosti na površini, pri čemer dodatno vpliva na izboljšanje delovanja drugih anti-ageing aktivnih sestavin v kremah, ki jih uporabljate.

  • Polihidroksi kislina in laktobionska kislina zmanjšuje pojav drobnih gub.
  • Poveča intenzivno vlaženje kože.
  • Deluje antioksidativno.
  • Zmanjšuje pore.
  • Koži vrača sijaj.

Ne vsebuje olja in dišav.
Hipoalergena formula.

Popoln izdelek za uporabo po lepotnih posegih.

Uporaba:

Svetujemo vsakodnevno uporabo na obrazu in vratu po umivanju ter pred nanosom drugih kozmetičnih produktov. Lahko jo uporabljate na celotnem obrazu ali samo na določenih predelih, npr. v okolici oči ali ust. Čez dan svetujemo hkratno uporabo kreme z zaščitnim faktorjem, kar sicer predstavlja sestavni del vsakodnevnega režima za nego in zaščito kože.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

INCI sestavine:

Aqua (Voda), Butylene Glycol, Lactobionic Acid, Glycerin, Polysorbate 80, Arginine, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Tetrahexyldecyl (Vitamin C) Ascorbate, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.