Scarban set za nego brazgotin po carskem rezu

Silikonski obliž in tekoče milo za čiščenje obliža (1 obliž + 50 ml)

52,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Scarban®  je serija visoko kakovostnih izdelkov za zdravljenje brazgotin.

Opis izdelka:

Scarban®  je dokazana tehnologija za zdravljenje brazgotin (hipertrofične in keloidne) in za preprečevanje neobičajnega razvoja brazgotine po operaciji ali poškodbi. Medicinski silikonski obliž je samolepilen, pralen in se zaradi pralne lastnosti lahko uporablja daljše obdobje. Scarban® čistilno milo, se uporablja kot sredstvo za čiščenje silikonskega obliža

Vsak Scarban® paket vsebuje silikonski obliž in milo.  S pravilno uporabo in vzdrževanjem (v skladu z navodili za uporabo, ki so priložena), vsak paket zagotavlja uporabo za približno 6-8 tednov zdravljenja.

Sestava:

– Tekstilni sloj: poliamid, elastan

– 100% medicinski silikonski gel

Lastnosti:

Scarban®  silikonski obliž zagotavlja, da brazgotine postanejo bolj gladke, fleksibilne in tanjše – in da se problemi (vztrajna pordelost, brazgotinjenje, srbenje, nelagodje in kozmetični problem) zmanjšajo. Silikonski obliž zagotavlja hidratacijo kože (povrhnjice). Povečana hidratacija kože pa zagotavlja hitrejšo obnovo poškodovane kože kjer je območje brazgotine. Scarban® vsebuje UV zaščito (UPF50).

 Indikacije / aplikacije:

Scarban® silikonski obliž je primeren za:

– stare in nove brazgotine

– vse vrste kože

– vse starosti

– zdravljenje in preprečevanje neobičajnih brazgotin (hipertrofične in keloidne brazgotine)

– zdravljenje brazgotin po opeklinah

– zdravljenje kirurških brazgotin

– uporaba pod oblačili ali kompresijsko terapijo

– zdravljenje težav, ki jih povzroča brazgotinjenje (vztrajno pordelost, brazgotinjenje, srbenje, omejeno gibanje sklepov, nelagodje in kozmetičnih problemov.)