Rilastil Hydrotenseur lifting ampule proti gubam 7 x 1 ml

Rilastil Hydrotenseur lifting ampule – 7 ampul z enkratnim odmerkom, za takojšen lifting oz. napenjalni učinek, koži dajejo gladek videz in svilnat občutek.

 za vse tipe kože
 takojšen lifting efekt
 intenzivna šok terapija
 svilnata, gladka in napeta koža

 

18,59

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

O IZDELKU

Rilastil Hydrotenseur lifting ampule so intenzivna šok terapija s takojšnjim napenjalnim in lifting učinkom. Izjemno lahka in hitro vpojna tekstura daje koži gladek videz in svilnat občutek. Formula s hialuronsko kislino nizke molekulske mase, lifting kompleksom in Miolift, ki pomagajo pri obnovi epidermalne pregrade, elastičnosti kože in glajenju gub s takojšnjim učinkom zategovanja kože. Imajo izjemen elastičen učinek, ki zgladi gube, koža pa je bolj napeta; obraz je videti mlajši in bolj svež. Idealne so za uporabo za posebne priložnosti, saj je učinek takojšen. Primerne so za vse tipe kože, tudi tisto najbolj občutljivo.

Rilastil Hydrotenseur je linija izdelkov, ki je bila posebno zasnovana za preprečevanje in odpravljanje znakov fiziološkega staranja, kot so gube, izguba tonusa, čvrstosti kože in pomankanje hidracije kože. Na staranje kože vpliva več različnih dejavnikov. Ločimo jih v notranje (intrinzične) in zunanje (ekstrinzične) dejavnike. Kronološko ali intrinzično staranje je fiziološko in je posledica pretečenega časa.

Vzroki: – naravni presnovni procesi – hormonske spremembe – genetika

Posledice: – atrofija dermisa (usnjice – srednje plasti kože) – atrofija hipodermisa ( podkožje – spodnja maščobna plast) – atrofija podpornih struktur kože (mišic in kosti)

Kako spremembe na koži opazite vi:

1. Pomakanje vlažnosti kože Ker presnovni procesi izgubijo svojo učinkovitost: – fibroblasti proizvajajo manj hialuronske kisline – diferenciacija epidermisa se upočasni – manjša produkcija interkorneocitnih cementnih komponent – proizvodnja sebuma se zmanjša je posledica večja transepidermalna izguba vode, ki vodi v pomanjkanje vlažnosti kože.
2. Izguba tonusa in čvrstosti kože V dermisu se zmanjša in upočasni nastajanje kolagena in elastina, medtem, ko se njuna razgradnja poveča. Rezultat je zmanjšanje prisotnosti kolagenskih in pravilno delujočih elastinskih vlaken, ki so odgovorni za izgubo tonusa in čvrstosti kože.21 let: proizvodnja kolagena se začne zmanjševati 40 let: izguba kolagena običajno 1 % na leto +45 let: stanje kolagena se drastično poslabša zaradi zmanjšanja estrogenov, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena
3. Pojav gubic, ki s časom postajajo vedno bolj široke in globoke Gube so stalne linearne brazde na koži, spremenljive globine, ki se pojavljajo predvsem na obrazu, vratu in rokah. Gube so posledica izgube vlažnosti, tonusa in čvrstosti, gravitacije in ponavljajoče mimike obraza.Lahko jih razdelimo v tri faze: Gube 1. stopnje (mikro gube): pojavijo se okoli 30. leta zaradi mimike obraza. Gube 2. stopnje ( gravitacijske gube ): pojavijo se okoli 40. leta in so bolj izrazite, tudi zaradi sile gravitacije. Gube 3. stopnje (aktinične): pojavijo se po 50. letu zaradi hormonskih sprememb in nabranih poškodb zaradi izpostavljenost UV žarkom.Poznamo tudi različne tipe gub: Mimične gube – povzorčene zaradi mimike obraza. Elastotične gube – povzročene zaradi UV poškodb na elastinu – elastoza. Atrofične gube – povzročene zaradi atrofije kože in podpornih struktur kože. Gravitacijske gube – povzročene zaradi vleka gravitacije.Vse tipe gub, UV sevanje še poglobi in razširi, zato je ustrezna zaščita pred UV sevanjem ključna pri negi zrele kože in preprečevanju poslabšanja stanja gub.
Idealna kozmetika za zrelo kožo RILASTIL HYDROTENSEUR: – povrne optimalno raven vlažnosti kože, – preprečuje izgubo tonusa in čvrstosti kože, – preprečuje pojav in vidnost gub.

Priporočamo jih:
za vse tipe kože, tudi tiste z najbolj občutljivo kožo,
za instanten in intenziven lifting tretma.

AKTIVNE SESTAVINE

 • LIFTING KOMPLEKS:
  Zgladi gube in napne kožo s takojšnjim napenjalnim učinkom.
  – POLLULAN: polisaharid, pridobljen z biotehnologijo, ki deluje kot film z napenjalnim učinkom in daje svilnat in mehak občutek kože. Prav tako izboljša senzorično delovanje Tensi smooth sestavine, ki zagotavlja mehkobo in obstojnost delovanja na nanešeni lokaciji za dolgotrajen učinek.
  – TENSI SMOOTH: polimer z intenzivnim napenjalnim učinkom, ki ustvari trden in odporen film, ki zagotavlja učinek napetosti (tensi) in zglajene kože. Deluje v sinergizmu s Pollulanom.
 • MIOLIFT:
  – Ima botox like učinek: upočasni proces nastajanja izraznih (mimičnih) gub in zmanjša globino že nastalih gub. Modulira sproščanje določenih nevrotransmiterjev, odgovornih za krčenje in sprostitev mišic, tako da spodbuja sproščanje sprostitvenih glasnikov in oslabi sproščanje glasnikov mišičnega krčenja.
 • (50 KDa) HIALURONSKA KISLINA nizke molekulske mase – Kožo globinsko vlaži in zapolni gubice z polnilnim učinkom. Prodira skozi medcelične prostore, ki jih tvori HA pri visoki in srednji teži, dokler ne doseže globokih plasti epidermisa in dermisa. Spodbuja diferenciacijo in kohezijo keratinocitov, kar daje prednost celovitosti epidermalne pregrade.

LASTNOSTI

 • Intenzivna šok terapija z takojšnjim lifting efektom.
 • Zagotavljajo visoko napenjalno moč.
 • Raztegnejo kožne brazde in zgladijo gube.
 • Idealne za posebne priložnosti zaradi takojšnega učinka.
 • Lahka in hitro vpojna tekstura.
 • Na koži pustijo gladek in svilnat občutek.
 • Obraz naredi bolj svež in mladosten.
 • Koža ostane napeta.
NekomedogenoNekomedogeno  Klinično testiranoKlinično testirano  HipoalergenoHipoalergeno  Testirano na 5 kovinTestirano na 5 kovin

NE VSEBUJE DERIVATOV PŠENICE – NEKOMEDOGENO – HIPOALERGENO* – KLINIČNO TESTIRANO – TESTIRANO NA NIKELJ, KOBALT, KROM, PALADIJ IN ŽIVO SREBRO**
*Sestava proizvoda minimalizira možnost alergij.
**Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

Uporaba:

Nanesite kot zadnji korak nege, torej po kremi. Ampulo prelomite na označeni črti za prelom, s priloženim nastavkom za odpiranj ampul, zavrzite odstranjeno steklo in nataknite razpršilnik z zapiralnim pokrovčkom na telo ampule; obrnite ga, da izdelek preide v razpršilnik. Odstranite pokrovček in pritisnite, da izdelek nanesete na obraz in vrat, nato ga razporedite s konicami prstov, izogibajte se dolgotrajni masaži.

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo. Samo za lokalno uporabo. Ampulo previdno prelomite vzdolž označene črte. Če se zdrobi, izdelka ne uporabljajte in ostanke stekla previdno odstranite. Ni za injiciranje. Če izdelek pride v oči, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Hranite ločeno od svetlobe in toplote.

INCI sestavine:

Aqua (Water) • Sodium Polystyrene Sulfonate • Pullulan • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil • Citric Acid • Hydrolyzed Hyaluronic Acid • Tocopheryl Acetate • Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester • Butylene Glycol • Sodium Hydroxide • Laureth-3 • Hydroxyethylcellulose • Sodium Benzoate • Potassium Sorbate • Tetrasodium Glutamate Diacetate • Parfum (Fragrance).

*Seznam sestavin se lahko posodablja. Vabimo vas, da si ogledate sestavine, navedene na embalaži izdelka.