Nosni dilatator proti smrčanju, Rhinomed Mute Nasal

Nosni dilatator proti smrčanju ali nosni vstavek za lažje dihanje odpira oz. dilatira nosnici in omogoča lažje dihanje skozi nos. S tem tudi zmanjša možnosti za smrčanje. MUTE  se udobno namesti v notranjost vašega nosu in pospešuje pretok zraka skozi nos in spodbuja boljše dihanje.

25,99

Zapri
Dodatne informacije
Velikost

L – Large, M – Medium, S – Small

Mute je nosni dilatator ki omogoča lažje dihanje skozi nos, namenjen je povečanju pretoka zraka skozi nos med spanjem z nežnim odpiranjem dihalnih poti. Če imate med spanjem težave z dihanjem zaradi zamašenega nosu, odstopajočega septuma ali ozkih dihalnih poti, je morda prav MUTE odlična izbira za vas. Nosnik proti smrčanju je novost na našem tržišču in preprečuje smrčanje.

Nosni dilatator za dobro dihanje in spanje brez smrčanja

Raziskave kažejo, da je prehoden nos najbolj pomembna stvar za dober spanec. Svobodno dihanje skozi nos, namesto ust tekom spanja je bistveno za optimiziranje našega sna, kot našega celotnega zdravja. V kolikor zamašitev, deviacija septuma ali pa enostavno zožene dihalne poti vplivajo na vase dihanje, spanje ali spodbuja smrčanje, je morda MUTE  prava rešitev za vas.

Enostaven, ampak učinkovit, MUTE je udobno nameščen v notranjosti vašega nosa, in pospešuje pretek zraka in spodbuja boljše dihanje.
Klinično preskušanje je pokazalo, da se je pretok zraka v povprečju povečal za 38%.

Mnenja uporabnikov v raziskavi objavljeni leta 2014 na 118 parih v petih nočeh: 
78% je lažje dihalo po noči z MUTE-om, 75% je manj smrčalo z MUTE-om 73% parov je opazilo zmanjšanje težjega smrčanja

Udoben in učinkovit nosni vstavek

  • nežno odpira nos in povečuje pretok zraka
  • anatomsko oblikovan za udobje
  • individualno nastavljivo za vse vrste nosnic
  • udoben in mehek
  • brez zdravila in latexa
Uporaba:

Velikost je pomembna.
Vaš nos je edinstvena, kot vas prstni odtis in zaradi tega smo sestavili vodili, ki vam lahko pomaga, da izberete pravi MUTE za vas.

Običajno moški imajo nos srednje ali velike velikosti, zenske pa srednje ali majhne tako da predlagamo da začnete s srednjo velikostjo.
V kolikor niste prepričani s katero velikostjo da začnete, predlagamo da najprej izberete srednjo velikost.

Opozorila:

To je samo priročnik z navodili. Zunanja velikost vašega nosa ni vedno realna slika notranje anatomije vašega nosa. Izražena deviacija ali notranje tkivo z brazgotinami, kot posledica poškodbe, lahko pomeni da morate izbrati manjšo velikost kot tisto ki je bila izmerjena.