Proskin Smart eye mask, pametna pomlajevalna očesna maska

Pametna maska za oči s toplotno funkcijo, vibracijo in Bluetooth funkcijo za poslušanje glasbe lajša utrujenost in podočnjake, učinkovito lajša bolečine v očeh, izboljša prekrvavitev, izboljša kakovost spanja in zmanjša glavobole, umiri misli.

64,99

Zapri
Dodatne informacije
Barva

bela, črna

Pametna maska za oči s toplotno funkcijo, vibracijo in Bluetooth funkcijo za poslušanje glasbe lajša utrujenost in podočnjake, učinkovito lajša bolečine v očeh, izboljša prekrvavitev, izboljša kakovost spanja in zmanjša glavobole, umiri misli.

Maska je izdelana iz mehkega in koži prijaznega visokokakovostnega flanela, ki vam prinaša udoben dotik.

Napravo lahko povežete z Bluetoothom (različica 4.2), kar je priročno za poslušanje glasbe, zgodb oziroma različne vsebine po vaši želji.

Zložljiva oblika (zloži se do 180 stopinj) je priročna za shranjevanje in prenašanje, kar je še posebej priročno, da napravo vzamete kamorkoli s seboj. Elastičen trak je nastavljiv, tako da, ga lahko prilagodite vašim potrebam.

Uporablja se za:

 • kratkovidnost,
 • daljnovidnost,
 • astigmatizem,
 • utrujenost oči,
 • proti drobnim gubicam okrog oči,
 • zmanjšanje videza podočnjakov,
 • bolečine v očeh,
 • glavobol,
 • nespečnost,
 • prekrvavitev kože okrog oči,
 • umiritev misli,
 • relaksacijo,

Delovanje

Funkcija gretja:
Na voljo so 4 načini gretja, da lahko izberete najprimernejšo in najbolj udobno temperaturo za vas.
1. Pritisnite gumb za vklop/izklop za 3 sekunde, da ga vklopite ali izklopite. Po vklopu zasveti modra lučka. Nastavljena je toplotna funkcija na najnižji temperaturi. Na zaslonu sveti modra lučka.
2. Če ponovno kliknete na gumb za vklop (1x) , se toplotna funkcija preklopi na srednjo temperaturo ter na zaslonu sveti rumena lučka.
3. Če ponovno kliknete na gumb za vklop (1x), se toplotna funkcija preklopi na visoko temperaturo, na zaslonu sveti rdeča lučka.
4. Če ponovno kliknete na gumb za vklop (1x), se toplotna funkcija preklopi na najvišjo temperaturo (na zaslonu svetijo vse 3 lučke).
5. Po 15 minutah uporabe se naprava samodejno izklopi.

Priporočen čas uporabe : Priporočen čas uporabe je 15 minut/dan.

Priporočamo, da masko najprej 5 min uporabljate v toplotnem načinu da dobro prekrvavite kožo okrog oči in sprostite napetost in nato 10 min v načinu vibriranja za sprostitev.
Prekomerna uporaba lahko povzroči nelagodje.

Funkcija vibriranja:
1. Dvojni klik na gumb za vklop/izklop, da nastavite v način vibriranja 1.
2. Ponovno kliknite na gumb za vklop/izklop, da nastavite v naslednji način vibriranja in to ponavljate do načina vibriranja, ki vam najbolj ustreza.
3. Ponovno dvakrat kliknite, da izklopite vibriranje.

Blueetoth povezava:
Masko za oči lahko preprosto povežete s svojim pametnim telefonom preko bluetootha. Privzeta glasnost zvoka ni nastavljiva, vendar lahko glasnost glasbe prilagodite prek telefona, ko povežete Bluetooth. Na telefonu najdite napravo SHU-SEN. Povežite se in predvajate glasbo.
Dvakrat kliknite na gumb za vklop, da vklopite/izklopite glasbo.

Način MZ-EM10C
Način polnenja USB kabel
Čas polnenja 3 ure
Čas uporabe 60 minut
Priporočen čas uporabe 15 minut
Temperature v toplotnem načinu  38℃-40℃
Temperatura 0-40
Velikost 320c80c30mm
Teža 285+5g

Paket vsebuje: Masko za oči, kabel za polnjenje, navodila za uporabo.

Uporaba:

Navodila za uporabo so priložena.