Vaginalne globule Vidermina Prebiotic

Vidermina Prebiotic je linija s kislim pH za preventivno uporabo pred ponavljajočimi se vaginalnimi vnetji (vaginoze in vaginitisi).

9,89

3 na zalogi

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

VIDERMINA PREBIOTIC VAGINALNE GLOBULE 

Vidermina Prebiotic je linija s kislim pH za preventivno uporabo pred ponavljajočimi se vaginalnimi vnetji (vaginoze in vaginitisi). Vsebuje formulo za ponovno vzpostavitev ravnovesja vaginalne mikroflore, krepi moč in dejavnost ženski že LASTNIH Lactobacilusov (vnos zunanjih probiotikov-Lactobacilov, nima zanesljivega obstoja v novem okolju

Formula, ki vsebuje prebiotik α-gluko-oligosaharid, mlečno kislino in je obogatena s pro-vitaminom B5, pomaga uravnotežiti vaginalno floro in vaginalni pH ter omejuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Hkrati tudi pomirja in ščiti.

GLOBULE SE PRIPOROČAJO:

  • za preventivo oz. preprečevanje bakterijskih in/ali glivičnih okužb. Če so že prisotni znaki vnetja (srbenje, pekoč občutek, povečan izcedek, obloge, slab vonj), se uporablja linija Vidermina CLX in nato Vidermina Prebiotic,
  • po uporabi antibiotikov ali antimikotikov, lokalnih in/ali sistemskih,
  • pri pogostem porušenem ravnovesju vaginalne mikroflore.

LAHKO SE PREVENTIVNO UPORABLJAJO:

  • v času nosečnosti in v času dojenja,
  • pred, med in po menstruaciji,
  • ob jemanju kontracepcijske terapije,
  • pri plavanju v bazenih in obiskih telovadnice,
  • v času stresa (povišan nivo kortizola negativno deluje na floro Laktobacilusov).
Država izvora

Italija

Distributer

Pharmagea d.o.o.

Vsebina pakiranja

10x3g

Brand

,

Uporaba:

Vstavite globulo čim globje v nožnico, najbolje leže. Uporabite 1 globulo na dan, najbolje zvečer po temeljitem umivanju s čistilno peno.
Globule uporabljajte 10 dni ali po navodilu zdravnika. Terapija enkrat letno, tri cikluse v času po menstruaciji oz. po nasvetu ginekologa.

Opozorila:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 3o°C) in zaščiteno pred svetlobo.

INCI sestavine:

Hydrogenated Coco-glycerides, Propylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenyl Triacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Triacontanyl PVP, Laureth-9, Lactic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Aqua.