Čistilna pena Vidermina Prebiotic

VIDERMINA PREBIOTIC nežna intimna čistilna  pena s kislim (3,0 -3,5) pH za vsakodnevno umivanje.

11,59

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

VIDERMINA PREBIOTIC ČISTILNA PENA 150ml

VIDERMINA PREBIOTIC nežna intimna čistilna  pena s kislim (3,0 -3,5) pH za vsakodnevno umivanje. Nežno čisti in hkrati pomaga uravnotežiti lokalno mikrobiološko floro.

Deluje kot preventivna terapija, v primeru ponavljajočih se vaginitisov in vaginoz. Deluje kot podporna terapija v obdobju stresa in v času nosečnosti.

Vidermina Prebiotic je linija s kislim pH, za preventivno uporabo pred ponavljajočimi se vaginalnimi vnetji (vaginoze in vaginitisi). Vsebuje formulo za ponovno vzpostavitev ravnovesja vaginalne mikroflore, krepi moč in dejavnost ženski že LASTNIH Lactobacilusov (vnos zunanjih probiotikov-Lactobacilov, nima zanesljivega obstoja v novem okolju).

Formula, ki vsebuje prebiotik α-gluko-oligosaharid, mlečno kislino in je obogatena s pro-vitaminom B5, pomaga uravnotežiti vaginalno floro in vaginalni pH ter omejuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Hkrati tudi pomirja in ščiti.

PENA SE PRIPOROČA:

  • za preventivo oz. preprečevanje bakterijskih in/ali glivičnih okužb,
  • Če so že prisotni znaki vnetja (srbenje, pekoč občutek, povečan izcedek, obloge, slab vonj), se uporablja linija Vidermina CLX in nato Vidermina Prebiotic,
  • po uporabi antibiotikov ali antimikotikov, lokalnih in/ali sistemskih,
  • pri porušenem ravnovesju vaginalne mikroflore.

LAHKO SE UPORABLJA:

  • v času nosečnosti in v času dojenja,
  • pred, med in po menstruaciji,
  • ob jemanju kontracepcijske terapije,
  • pri plavanju v bazenih in obiskih telovadnice,
  • v času stresa (povišan nivo kortizola negativno deluje na floro Laktobacilusov.

NE VSEBUJE SLES, SLS, PARABENOV, BARVIL IN DERIVATOV PŠENICE. KLINIČNO IN DERMATOLOŠKO TESTIRANO. TESTIRANO NA NIKELJ, KOBALT, KROM, SVINEC IN ŽIVO SREBRO*

Država izvora

Italija

Distributer

Pharmagea d.o.o.

Vsebina pakiranja

150 ml

Vrsta izdelka

Čistilna pena

Brand

Uporaba:

PRED UPORABO PRETRESITE.
UPORABLJAJTE LE V POKONČNEM POLOŽAJU.
Zjutraj in zvečer skozi celo leto. Očisti zunanje splovilo in perianalno področje. Po nanosu pustite delovati nekaj sekund, nato izperite.

Opozorila:

SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Posebno opozorilo:

POZOR: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50o C/122o F. 7% mase vsebine je vnetljivo.

INCI sestavine:

Voda, dinatrijev laureth sulfosukcinat, butan, amonijev lauril sulfat, mlečna kislina, propan, decil glukozid, izobutan, alfa-glukan oligosaharid, phenoxyethanol, parfum, poliquaterni-44, etilheksiglicerin, pantenol.