Raztopina za mastno kožo (tonik), Neostrata CLARIFY Oily Skin Solution

Tonik za oženje por.

Vsebuje 8 % glikolne kisline.

34,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije

Izdelek za čiščenje kože vsebuje alfa hidroksi kislino, ki nežno odstrani odmrlo kožo, odmaši zamašene pore in odstrani odvečno olje, maščobo in druge lipide s površine kože. Izdelek uporabite po čiščenju kože ali čez dan za njeno osvežitev.

Ne vsebuje dišav, olj, parabenov.

Nekomedogen izdelek.

Uporaba:

Po čiščenju nanesite na vrat, obraz hrbet in druge prizadete dele kože. Pri tem uporabite konico prsta ali vato. Uporabljajte 1-krat na dan dva tedna zapored, kasneje lahko tudi 2-krat na teden. Priporočamo hkratno vsakodnevno uporabo dnevne kreme z zaščitnim faktorjem, ki je primerna za tip kože uporabnika. Lahko uporabite samostojno, za osvežitev in toniranje kože čez dan.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšajte izpostavljanje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua (voda), Alcohol denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Chlorhexidine Digluconate, Polysorbate 20, Tetrasodium EDTA.