NOW Maca kapsule 500 mg

Za energijo, podpira tudi optimalno kondicijo in vitalnost. Za močne in zdrave kosti med menopavzo.
  • Podpora fizičnim in psihičnim sposobnostim.
  • Afrodiziak.
  • Blagodejen vpliv na plodnost.

19,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
SKUaaaae Kategoriji,
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

100 kapsul

Maca (Lepidium meyenii) raste v andskih višavjih v osrednjem Peruju. Je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini okoli 4.500 metrov, kjer je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, kot so velike temperaturne razlike, pomanjkanje kisika in močni vetrovi.
Spoznajte številne prednosti te zdravilne rastline

Je adaptogena rastlina. Nekateri rezultati raziskav so pokazali, da lahko z njo izboljšamo tudi libido in spolno disfunkcijo. NOW maca je v veganskih kapsulah brez barvil in ima preverjeno kakovosten vir.
Skrivnost starodavnih Inkov

Že več tisočletij jo domačini, Perujci, cenijo in imenujejo »sveti inkovski gomolj«, ki se uporablja v vsakdanji perujski kuhinji ter kot prehranski dodatek, ki dvigne moč, vzdržljivost, energičnost, plodnost … Inkovski bojevniki so maco zaužili pred vsakim bojnim pohodom ali napadom za večjo moč, vzdržljivost in zbranost, s katero pa niso krepčili le sebe, temveč tudi svoje konje. Tako je, z maco so za boljšo vzdržnost hranili tudi svoje živali. Še ena posebnost mace, ki jo velja omeniti je, da so jo v času španske kolonizacije v Peruju uporabljali tudi kot plačilno sredstvo.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 3-krat dnevno.

INCI sestavine:

Sestava (ena kapsula): Korenina Maca v prahu (Lepidium meyenii) 500 mg.