Novelius Medical Calming Candle, pomirjujoča sveča

Dišave so močne iskre dolgo izgubljenih spominov in čistih čustev, ki ponovno vžgejo vašo notranjo strast in pomirjajo telo in duha.

75% naših dnevnih čustev sprožijo vonji. Novelius Medical povsem naravna pomirjujoča sveča združuje vrsto naravnih vonjev in dišav, da ustvari zelo individualno aromatično doživetje. Individualno, ker imamo vsi svoj edinstven vohalni sistem, kako interpretiramo vonjave in vrste reakcij, ki jih povzročajo v nas.

Ročno izdelano v Grasseju v Franciji.

55,00

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Kategorija

Pomirjujoča sveča Novelius Medical sproži dolgo izgubljene spomine in čista čustva, ponovno vžge vašo notranjo strast in pomiri telo in duha.

Ročno izdelana, povsem naravna sveča z glavnimi notami pačulija, srčnimi notami cedre, sandalovine in vetiverja, ki se zaključi z jantarjem, vanilijo in labdanom, sproži stanje globoke sprostitve in introspekcije, pomirja telo in duha ter vas ponovno poveže z vašim notranjim jazom.

 

KAKO DELUJE?

Naravne arome se že od začetka zgodovine uporabljajo v duševne, duhovne in zdravstvene namene. 75% naših dnevnih čustev sprožijo vonji.

Tradicionalna medicina že dolgo gleda na aromaterapijo kot dopolnilno, alternativno terapijo. Eterična olja in vonji se pogosto uporabljajo za zdravljenje glavobolov, bolečin, nespečnosti, kožnih bolezni, tesnobe, depresije in prebavne motnje.

Pomirjujoča sveča Novelius Medical združuje vrsto naravnih vonjev in dišav, da ustvari zelo individualno aromatično doživetje. Individualno, ker imamo vsi svoj edinstven vohalni sistem, kako interpretiramo vonjave in vrste reakcij, ki jih povzročajo v nas.

 

SESTAVINE:

Pomirjujoča sveča Novelius Medical je povsem naravna ročno izdelana sveča v Grasseju v Franciji. Prežeta je z naravnimi eteričnimi olji, narejenimi po najstrožjih standardih, in ne vsebuje GSO, palmovega olja, parafina ali mineralnih voskov.

Vsenuje le najboljše naravne sestavine, kot so pačuli, cedra, sandalovina, vetiver, jantar, vanilija in labdanum.

Pomirjujoča sveča je izdelana iz 100% naravnega voska. Poleg tega so za izdelavo uporabljene le 100% naravne ročno nanesene bombažne stenje. Seveda je namensko škatlo, v kateri je na voljo, mogoče v celoti reciklirati.