Valens magnezij v prahu

Valens Magnezij je prehransko dopolnilo v prahu s 100 % čistim magnezijevim citratom – organsko obliko magnezija, ki se absorbira bolje od anorganskih oblik. Izdelek ne vsebuje drugih dodatkov. Pakiran je v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Njegova uporaba je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

17,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

96 g

Magnezij ima vlogo pri delovanju mišic ter pri ohranjanju zdravih kosti in zob, prispeva pa tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Dodajanje magnezija v obliki prehranskih dopolnil je priporočljivo ob povečani telesni aktivnosti in v primeru znakov pomanjkanja (npr. mišični krči), povečane potrebe po tem pomembnem mineralu pa imajo tudi nosečnice. 

Pakiranje: 96 g
Priporočen dnevni odmerek:
 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke)
Glede na priporočen dnevni odmerek vsebina zadošča za 60 dni.

Aktivne sestavine v 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke): magnezij: 250 mg (67 % PDV*).

*PDV – priporočen dnevni vnos

Uporaba:

Priporočamo zaužitje 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke) prehranskega dopolnila na dan. Prah vmešajte v vodo ali drug napitek in zaužijte takoj po pripravi. Pri priporočenem odmerjanju vsebina zadostuje za 60 dni.

Opozorila:

Valens Magnezij je popolnoma varen za uporabo in v skladu s priporočenimi odmerki za odrasle. Izdelek ne vsebuje dodatkov.
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto! Porabite v 6 mesecih po odprtju.

INCI sestavine:

100 % čisti magnezijev citrat.