30%

Valens magnezij v prahu

Valens Magnezij je prehransko dopolnilo v prahu s 100 % čistim magnezijevim citratom – organsko obliko magnezija, ki se absorbira bolje od anorganskih oblik. Izdelek ne vsebuje drugih dodatkov. Pakiran je v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Njegova uporaba je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

12,52 - 17,89

Najboljša cena v 30 dneh: 12,52.

Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

96 g

Rok trajanja

,

Magnezij ima vlogo pri delovanju mišic ter pri ohranjanju zdravih kosti in zob, prispeva pa tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Dodajanje magnezija v obliki prehranskih dopolnil je priporočljivo ob povečani telesni aktivnosti in v primeru znakov pomanjkanja (npr. mišični krči), povečane potrebe po tem pomembnem mineralu pa imajo tudi nosečnice. 

Pakiranje: 96 g
Priporočen dnevni odmerek:
 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke)
Glede na priporočen dnevni odmerek vsebina zadošča za 60 dni.

Aktivne sestavine v 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke): magnezij: 250 mg (67 % PDV*).

*PDV – priporočen dnevni vnos

Uporaba:

Priporočamo zaužitje 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke) prehranskega dopolnila na dan. Prah vmešajte v vodo ali drug napitek in zaužijte takoj po pripravi. Pri priporočenem odmerjanju vsebina zadostuje za 60 dni.

Opozorila:

Valens Magnezij je popolnoma varen za uporabo in v skladu s priporočenimi odmerki za odrasle. Izdelek ne vsebuje dodatkov.
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto! Porabite v 6 mesecih po odprtju.

INCI sestavine:

100 % čisti magnezijev citrat.