Magnezij Diasporal 300 Direkt

Magnesium-Diasporal 300 Direkt

Direktgranule, idealne za aktivne in za na pot. Direktgranulat se v sekundi stopi v ustih neposredno po zaužitju, popolnoma brez vode.

10,99 - 20,89

Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

20 vrečk, 50 vrečk

Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Magnezij prispeva k delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo potrebuje. Priporočeni dnevni vnos za magnezij je 300-400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Tudi pri starejših ljudeh ali pri shujševalnih dietah je dodaten vnos magnezija smiseln.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti, k ohranjanju zdravih zob, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju.

LASTNOSTI
Granule za direktno uživanje brez vode s 300 mg na vrečko
Osvežilen okus limone
Samo 1x dan
Brez glutena in laktoze
Brez sladkorja, umetnih sladil in barvil; z nadomestkom sladkorja sorbitolom
Primeren za diabetike

Učinkovina: magnezijev citrat z magnezijevim oksidom

1 vrečka vsebuje: 300 mg magnezijevega citrata z magnezijevim oksidom.
Zadostuje 80 % priporočene dnevne vrednosti (PDV).

Uporaba:

1x na dan zaužiti vsebino ene vrečke. Direktgranulat vzemite neposredno v usta, kjer se v sekundi raztopi in ga lahko zaužijete brez tekočine.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem mestu in na sobni temperaturi.

INCI sestavine:

Sladilo sorbitol, magnezijev citrat (34,4 %), magnezijev oksid (31,9 %), sredstvo proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kislin, aroma.