Lubrikant in vlažilec Vidermina Intima Mucus

Vidermina Intima lubrikant in vlažilec je izdelek namenjen za intenzivno blaženje simptomov, ki jih povzroča suhost nožnice, za preprečevanje posledičnih vnetij, draženja in bolečih spolnih odnosov.

9,89

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja

VIDERMINA INTIMA LUBRIKANT IN VLAŽILEC 30ml

Vidermina Intima lubrikant in vlažilec je izdelek namenjen za intenzivno blaženje simptomov, ki jih povzroča suhost nožnice, za preprečevanje posledičnih vnetij, draženja in bolečih spolnih odnosov

Vidermina Intima lubrikant in vlažilec je posebno priporočljiv v primeru bolečih spolnih odnosov. S podobnimi lastnostmi kot fiziološki vaginalni izcedek, ohranja intimne predele mehke in vlažne.

Vsebuje glicerin in biosaharid Gum-1 z intezivnim vlažilnim, pomirjujočim in desenzibilirajočim delovanjem ter poliakrilamid, ki tvori zaščitni film na sluznici.

LAHKO SE UPORABLJA S KONDOMI IN NE PUŠČA OSTANKOV IN MADEŽEV.

Država izvora

Italija

Distributer

Pharmagea d.o.o.

Vsebina pakiranja

30 ml

Brand

Uporaba:

Nanesite ustrezno količino produkta, kolikor je potrebno oz. po nasvetu zdravnika. V primeru bolečih spolnih odnosov, je priporočljivo, da oba partnerja predhodno uporabita lubrikant.

Opozorila:

Če izdelek zaide v oči, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte na otrokom nedosegljivem mestu. Shranjujte izven dosega toplote in primerno zaščiteno.