Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion, losjon za obraz in telo

NeoStrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion je močan, a nežen losjon, ki uporablja glikolno in citronsko kislino za polnjenje in glajenje gub, hkrati pa pomlajuje in vlaži kožo.

36,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

NeoStrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion je močan, a nežen losjon, ki uporablja glikolno in citronsko kislino za polnjenje in glajenje gub, hkrati pa pomlajuje in vlaži kožo. Je piling losjon, ki je posebej oblikovan z natančnim in učinkovitim dovajanjem glikolne kisline, ki hkrati ohranja optimalen pH, spodbuja bolj sijoč videz, saj pomaga gladiti in mehčati kožo.

Vsebuje alfa hidroksi kislino (AHA), ki združuje 8 % glikolne kisline in 2 % citronske kisline za močno delovanje proti staranju. Glikolna kislina znanstveno dokazano deluje na naravno polnilo kože, jo napolni in poveča volumen, tako da so gube videti bolj gladke.

Prednosti:

  • primerno za obraz, telo in roke,
  • izboljša čistost in videz kože,
  • formula brez dišav in olj.
Uporaba:

Nanesite na obraz, roke in/ali telo ter nežno vtrite dokler se popolnoma ne vpije.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Citric Acid, Ammonium Hydroxide, Arginine, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Trimethylolpropane Triethylhexanoate, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Myristic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Stearamidopropyl Dimethylamine, Disodium EDTA, Methylparaben, Chlorphenesin.