Lipoelastic PI Extra kompresijski nedrček

Kompresijski nedrček je idealen za uporabo v prvi fazi postoperativne oskrbe po operaciji dojk (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk, mastopeksija).

43,89

Zapri
Dodatne informacije
Barva

bela, črna

Velikost

L – Large, M – Medium, S – Small, XL – Veliko

Operacije prsi so v plastični kirurgiji razmeroma pogoste. Ženske se za operacijo prsi največkrat odločijo iz estetskega razloga v smislu povečanja prsi z vsadki ali lastno maščobo, pomanjšanja ali dviga prsi, ki jih pogosto kombiniramo tudi z liposukcijo oziroma rekonstruktivnih posegov zaradi raka; pri moških pa najpogostejši vzrok običajno predstavlja ginekomastija.

Operativni posegi na dojkah poleg želenega rezultata pustijo tudi rane, zato je mobilizacija prsi z ustreznim nedrčkom po operaciji ključna za uspešno celjenje.

Po operaciji se priporoča posebne kompresijske, elastične nedrčke, ki manjšajo oteklino in podplutbe ter omogočajo boljše celjenje. Nedrček mora biti ustrezno velik in izdelan iz odpornega materiala, ki dolgo časa ohranja svojo elastičnost in ga je moč večkrat oprati. Zaželeno je, da je nedrček narejen tako, da se lahko dolžina trakcev ustrezno prilagaja. Po operaciji povečanja prsi z vsadki naj nedrček vsebuje oziroma mu je dodan tudi prečni trak, ki poteka nad zgornjim polom dojk in od zgoraj fiksira vsadek.

Lipoelastic PI Extra kompresijski nedrček

Idealen za uporabo v prvi fazi postoperativne oskrbe po operaciji dojk (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk, mastopeksija).

Opis izdelka:

 • Brezšiven postoperativni kompresijski nedrček iz bombaža
 • Nedrček ima pod oprsnim predelom širok elastični trak, ki preprečuje, da bi se nedrček dvignil ali zvijal. Trak je zelo mehak in ne iritira brazgotinskega tkiva.
 • Nizek dekolte, ki omogoča nošenje oblek z nizkim dekoltejem.
 • Brezšivni košarici z nabrano tkanino za popolno udobje in podporo vaših prsi.

Material:

 • Nedrček je iz mehkega materiala, ki zagotavlja udobje vaši koži.
 • Materialu je bil dodeljen certifikat Oeko-Tex, ki zagotavlja odsotnost škodljivih ali alergenih snovi (kot je lateks).
 • Sestava: 81% poliamida in 19% elastana

Navodila za nego:

 • Izogibajte se nanašanju krem, mazil ali tekočin na kožo pred uporabo nedrčka. Nanos izdelkov na kožo lahko ob stiku povzroči poškodbe strukture materiala.

Zapenjanje:

 • Odpiranje spredaj v obliki kaveljčkov in oči.
 • Ta nedrček ima tri položaje pritrditve, ki vam omogočajo, da prilagodite stiskanje, kot je potrebno.
 • Naramni trakovi s štirimi vrstami kljuk in oči omogočajo spremenljivo nastavitev kompresije.
Uporaba:

Nega izdelka:
Izdelek je potrebno nežno oprati pri največ 30 ° C,
Izdelka ne belite,
Ne sušite v sušilniku,
Izdelka ne likajte,
Ne čistite kemično.