Lipoelastic PI Ideal kompresijski nedrček

Kompresijski nedrček je idealen za uporabo v prvi fazi pooperativne oskrbe po operaciji dojke (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk ali mastopeksija).

69,89

Zapri
Dodatne informacije
Barva

črna, natural

Velikost

L – Large, M – Medium, S – Small, XL – Veliko

Operacije prsi so v plastični kirurgiji razmeroma pogoste. Ženske se za operacijo prsi največkrat odločijo iz estetskega razloga v smislu povečanja prsi z vsadki ali lastno maščobo, pomanjšanja ali dviga prsi, ki jih pogosto kombiniramo tudi z liposukcijo oziroma rekonstruktivnih posegov zaradi raka; pri moških pa najpogostejši vzrok običajno predstavlja ginekomastija.

Operativni posegi na dojkah poleg želenega rezultata pustijo tudi rane, zato je mobilizacija prsi z ustreznim nedrčkom po operaciji ključna za uspešno celjenje.

Po operaciji se priporoča posebne kompresijske, elastične nedrčke, ki manjšajo oteklino in podplutbe ter omogočajo boljše celjenje. Nedrček mora biti ustrezno velik in izdelan iz odpornega materiala, ki dolgo časa ohranja svojo elastičnost in ga je moč večkrat oprati. Zaželeno je, da je nedrček narejen tako, da se lahko dolžina trakcev ustrezno prilagaja. Po operaciji povečanja prsi z vsadki naj nedrček vsebuje oziroma mu je dodan tudi prečni trak, ki poteka nad zgornjim polom dojk in od zgoraj fiksira vsadek.

Lipoelastic PI Ideal kompresijski nedrček

Kompresijski nedrček je idealen za uporabo v prvi fazi pooperativne oskrbe po operaciji dojke (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk ali mastopeksija).

Opis izdelka:

 • Novost Lipoelastic nedrčkov.
 • Brezšivni kompresijski nedrček po operaciji, zasnovan za vse vrste operacij dojk.
 • Zelo podoben model kot najbolj prodajen Lipoelastic nedrček – PI Special; izdelan iz bombaža z zadrgo na sprednji strani za lažje zapenjanje.
 • Nedrček ima pod prsnim košem širok gumijast in elastanski trak in preprečuje, da bi se modrček kakor koli drgnil ali zvil. Pas je zasnovan tako mehko zato ne moti brazgotinastega tkiva,
 • Višina dekolteja zajema celoten prsni koš; po povečanju (povečanje prsi z vsadki) stabilizira položaj vsadkov in jim pomaga, da se oprimejo tkiva dojk, točno tako, kot zahteva kirurg

Material:

 • Edini Lipoelastic nedrček narejen iz RIB materiala, ki zagotavlja udobje vaši koži in je izjemno mehan na otip.
 • Materialu je bil dodeljen certifikat Oeko-Tex, ki zagotavlja odsotnost škodljivih ali alergenih snovi (kot je lateks).
 • Sestava: 63% poliamida in 37% elastana.

Navodila za nego:

 • Izogibajte se nanašanju krem, mazil ali tekočin na kožo pred uporabo nedrčka. Nanos izdelkov na kožo lahko ob stiku povzroči poškodbe strukture materiala.

Zapenjanje:

 • Odpiranje spredaj v obliki kaveljčkov in oči.
 • Ta nedrček ima dva položaja pritrditve, ki vam omogočata, da prilagodite stiskanje, kot je potrebno.
 • Naramni trakovi s štirimi vrstami kljuk in oči omogočajo spremenljivo nastavitev kompresije.

Kompresijski nedrček se lahko kombinira z trakovi za stabilizacijo dojk. Pred nakupom traku se je treba posvetovati z zdravnikom glede nakupa traku za dojke in dolžino časa, ki ga nosite.

Uporaba:

Nega izdelka:
Izdelek je potrebno nežno oprati pri največ 30 ° C,
Izdelka ne belite,
Ne sušite v sušilniku,
Izdelka ne likajte,
Ne čistite kemično.