Lipoelastic PI Active kompresijski nedrček

Kompresijski nedrček je idealen za uporabo v prvi fazi postoperativne oskrbe po operaciji dojk (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk, mastopeksija).

43,89

Zapri
Dodatne informacije
Barva

bela, črna

Velikost

L – Large, M – Medium, S – Small, XL – Veliko

Operacije prsi so v plastični kirurgiji razmeroma pogoste. Ženske se za operacijo prsi največkrat odločijo iz estetskega razloga v smislu povečanja prsi z vsadki ali lastno maščobo, pomanjšanja ali dviga prsi, ki jih pogosto kombiniramo tudi z liposukcijo oziroma rekonstruktivnih posegov zaradi raka; pri moških pa najpogostejši vzrok običajno predstavlja ginekomastija.

Operativni posegi na dojkah poleg želenega rezultata pustijo tudi rane, zato je mobilizacija prsi z ustreznim nedrčkom po operaciji ključna za uspešno celjenje.

Po operaciji se priporoča posebne kompresijske, elastične nedrčke, ki manjšajo oteklino in podplutbe ter omogočajo boljše celjenje. Nedrček mora biti ustrezno velik in izdelan iz odpornega materiala, ki dolgo časa ohranja svojo elastičnost in ga je moč večkrat oprati. Zaželeno je, da je nedrček narejen tako, da se lahko dolžina trakcev ustrezno prilagaja. Po operaciji povečanja prsi z vsadki naj nedrček vsebuje oziroma mu je dodan tudi prečni trak, ki poteka nad zgornjim polom dojk in od zgoraj fiksira vsadek.

Lipoelastic PI Active kompresijski nedrček

Idealen za uporabo v prvi fazi postoperativne oskrbe po operaciji dojk (povečanje, zmanjšanje, mamoplastika, rekonstrukcija dojk, mastopeksija).

Opis izdelka:

 • Brezšiven postoperativni kompresijski nedrček iz bombaža
 • Nedrček ima pod oprsnim predelom ožji elastanski trak, ki preprečuje, da bi se nedrček dvignil ali zvijal.
 • Nizek dekolte, ki omogoča nošenje oblek z nizkim dekoltejem.
 • Brezšivni košarici za popolno udobje in podporo vaših prsi.
 • Košarici sta ojačani z dvojno podloženo tkanino za optimalno stiskanje na ključnih področjih.

Material:

 • Nedrček je izdelan iz bombaža, ki zagotavlja udobje vaši koži.
 • Materialu je bilo dodeljen certifikat Oeko-Tex, ki zagotavlja odsotnost škodljivih ali alergenih snovi (kot je lateks).
 • Sestava: 56% bombaža, 28% poliamida in 16% elastana

Navodila za nego:

 • Izogibajte se nanašanju krem, mazil ali tekočin na kožo pred uporabo nedrčka. Nanos izdelkov na kožo lahko ob stiku povzroči poškodbe strukture materiala.

Zapenjanje:

 • Odpiranje spredaj v obliki kaveljčkov in oči.
 • Ta nedrček ima tri položaje pritrditve, ki vam omogočajo, da prilagodite stiskanje, kot je potrebno.
 • Naramni trakovi s plastično zaponko omogočajo spremenljivo nastavitev kompresije.

Kompresijski nedrček se lahko kombinira z trakovi za stabilizacijo dojk. Pred nakupom traku se je treba posvetovati z zdravnikom glede nakupa traku za dojke in dolžino časa, ki ga nosite.

Uporaba:

Nega izdelka:
Izdelek je potrebno nežno oprati pri največ 30 ° C,
Izdelka ne belite,
Ne sušite v sušilniku,
Izdelka ne likajte,
Ne čistite kemično.