14%

Neostrata RESURFACE High Potency Cream, visokopotentna krema

Najitenzivnejša nočna krema proti staranju kože, ki lušči in obnovi poškodovano kožo. Namenjena izkušenim uporabnikom alfa hidroksi kislin s slabo teksturo in tonusom kože.

39,55 45,99

Najboljša cena v 30 dneh: 39,55.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

Blagovne znamke

Starosti

, ,

Vsebina pakiranja

30 g

Vrsta izdelka

Krema

Najbolj močno koncentrirana krema proti staranju je primerna za večerni čas in za uporabnike, ki že poznajo delovanje AHA kislin. Namenjena je tistim, ki jih skrbi izguba tonusa in zelo slaba površina kože. Sestavljena je tako, da lušči, vlaži in obnavlja kožo na obrazu in vratu. Vpliva na mlajši videz površine kože in izboljša teksturo. Krema vsebuje visoke koncentracije AHA in laktobionske kisline, ki zvišajo proizvodnjo kolagena in vlažilnih snovi v koži. Hkrati pomaga pri popravljanju poškodb kože, ki so nastale zaradi kroničnega izpostavljanja soncu. Krema je primerna za zrelo, suho kožo. Je brez olj, dišav, barvil, PABA, komedogena. Sestavljena je iz 18-% glikolne kisline, 2-% laktobionske kisline in vitamina E.

  • Visoko koncentrirana krema, ki deluje na znake staranja.
  • 18 % glikolna kislina vlaži in lušči kožo.
  • 2 % laktobionska kislina zagotavlja delovanje proti staranju.
  • Vitamin E gladi površino kože.
  • Za uporabnike, ki že poznajo delovanje AHA kislin.
Uporaba:

Zvečer po čiščenju kože obraza.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua (voda), Glycolic Acid, Arginine, Propylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Isostearic Acid, PEG-100 Stearate, Lactobionic Acid, Isododecane, Isohexadecane, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Methylglucamine, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Bisabolol, BHT, Propylparaben, Methylparaben.