Neostrata RESURFACE Face Cream Plus, krema za obraz z AHA

Močna krema namenjena normalni in suhi koži s fotopoškodbami. Vidno izboljša teksturo hrapave kože in preprečuje znake stranja.

39,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Visoko koncentrirana krema s sposobnostjo vlaženja in luščenja popravlja vidne znake fotostaranja, vključno s povečanimi porami in gubami, ter izboljšuje teksturo kože. Krema je namenjena normalni do suhi koži in je primerna za uporabnike, ki že poznajo delovanje AHA kislin in so v preteklosti brez težav že uporabljali preparate z nižjo koncentracijo glikolne kisline. Je brez dišav, barvil, PABA, sestavljena iz 15-% glikolne kisline.

Uporaba:

Na obraz in vrat nanesite 1x zvečer, po nasvetu dermatologa lahko kasneje tudi 2x na dan. Kremo nanesite po čiščenju kože. Pri uporabi čez dan hkrati uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem in sledite nasvetom dermatologa.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua (voda), Glycolic Acid, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cholesterol, Isostearic Acid, Ammonium Hydroxide, Sorbitan Stearate, Arginine, Dimethicone, BHT, Hydroxyethylcellulose, Magnesium Aluminum Silicate, Disodium EDTA, Propylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol.