Neostrata RESURFACE Problem Dry Skin Cream, krema za suho kožo

Bogata krema z visoko vsebnostjo hidroksi kislin, ki odstranjuje odmrlo kožo z zelo suhe, hrapave in zadebeljene kože, kot je tista na petah, kolenih in komolcih.

30,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Stanje kože

,

Blagovne znamke
Starosti

, , ,

Vsebina pakiranja

100 ml

Vrsta izdelka

Krema

Tip kože

Ta bogata krema je sestavljena iz sadnih kislin (20-% AHA). Gladi in vlaži močno izsušeno, hrapavo, zadebeljeno kožo, ki se ponavadi pojavlja na komolcih, kolenih in petah. Vidno izboljšanje je bilo dokazano na zelo zadebeljeni koži po treh tednih redne uporabe, 1-krat na dan. Vsebuje čebelji vosek in olja, ki zmanjšujejo hrapavost površine kože. Poleg tega vsebuje provitamin E in maltobionsko kislino, ki zmanjšata luščenje kože. Sestava je bila pripravljena v sodelovanju z dermatologi. Je brez dišav in PABA. Vsebuje 20-% AHA, maltobionsko kislino in provitamin E.

Močno izsušena in suha koža se izboljša po uporabi te kreme z 20-% AHA. Vlaži suhe dele kože na komolcih, kolenih in petah.

  • Z 20-% AHA.
  • Maltobionska kislina.
  • Vsebuje provitamin E.
  • Posebna sestava zmanjšuje draženje.
  • Pomaga zmehčati žarišča pri luskavici.
Uporaba:

Uporabljate 2-krat na dan, 1-krat na dan oziroma vsak drugi dan pa na občutljivi koži na obrazu, pazduhah, v kolenskih kotanjah, pregibih rok in nog. Preden jo uporabite na občutljivi koži ali pri otrokih, preverite občutljivost kože na manjšo količino kreme na koži. Sočasno z uporabo kreme svetujemo še uporabo krem z zaščitnim faktorjem. Z uporabo kreme prenehajte vsaj dva tedna pred odhodom na kopalni dopust na morje ali v kraje z višjim UV indeksom

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua (Voda), Propylene Glycol, Petrolatum, Mineral Oil, Glycolic Acid, Lactic Acid, Mandelic Acid, Gluconolactone, Stearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Arginine, Ammonium Hydroxide, Maltobionic Acid, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, Methylparaben, Propylparaben, CI 19140 (Yellow 5), CI17200 (Red 33).