Krema za gladko kožo, Neostraza RESURFACE Glycolic Renewal Smoothing Cream

Nočna nega za normalno, suho do mešano kožo,

Vsebuje 8 % glikolne kisline, 2 % citronske kisline.

35,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke
Vsebina pakiranja

40 g

Stanje kože

Vrsta izdelka

Krema

Starosti

, ,

Tip kože

Izdelek je še posebej primeren za posameznike, ki se prvič srečujejo z glikolno kislino. Krema z antioksidanti, ki odstranjuje odmrlo kožo, vlaži in kožo naredi že na pogled bolj gladko. Kisline AHA, ki jih vsebuje ta linija izdelkov in krema Ultra Daytime Smoothing Cream

klinično dokazano izboljšujejo čvrstost kože, odstranjujejo pigmentne lise in naredijo kožo čistejšo.

Ne vsebuje olja in dišav. Ne maši por in ne povzroča aken.

Uporaba:

Zvečer na očišečno kožo obraza vrata in dekolteja.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Propylene Glycol, Isocetyl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Isostearic Acid, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.