BapScarCare silikonski gel za nego brazgotin z dodanim vitaminom E

 Kadermin krema  je medicinski pripomoček, ki se uporablja  za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin.

8,39

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

15 ml

Kadermin krema je medicinski pripomoček, ki se uporablja za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin. Kadermin krema ustvari zaščitni film in s tem pomaga naravnim procesom pri obnovi kože. Pripomore pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva in zaradi antimikrobnih in antiseptičnih lastnosti ščiti pred vdorom mikroorganizmov. Hialuronska kislina ustvari ugodne vlažilne pogoje zaradi njenih hidrofilnih lastnosti, silikon pa pomaga koži zadrževati vlago in preprečuje izsušitev kože. Kompleks SCX je sestavljen iz srebrovih ionov, ki so vezani na silicijev dioksid, v ta kompleks pa je dodan še klorheksidin.

Uporaba:

Pred nanosom očistite in posušite prizadeto območje. Uporabite potrebno količino za področje kože, ki ga želite zdraviti. Po nanosu ne masirajte in pustite, da se krema naravno vpije in naredi zaščitni sloj. Nanesite 1-2 krat dnevno.

Opozorila:

Samo za lokalno uporabo. Izogibajte se stika z očmi, v primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Ne uporabljajte, če je embalaža odprta ali poškodovana. Ne sterilizirajte. Po uporabi pazljivo zaprite embalažo. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na etiketi.
V primeru nenormalnih kožnih reakcij prekinite zdravljenje.
Ugotovljena preobčutljivost na sestavine. Ne uporabljate, če ste alergični na katero od navedenih sestavin.
Ni znanih primerov pojava prevelikih odmerkov ali interakcij z zdravili.

INCI sestavine:

Voda, Cetilstearil Ethylhexanoate, Izopropil Myristate, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl alcohol, Glicerin, Panthenol, Mandljevo olje, Butyrospermum Parkii, kompleks SCX ( srebrovi ioni, vezani na silicijev dioksid, dodan Klorheksidin ), Dimetichone, sok listov Aloe Barbadensis, Olivno olje, L-Lizin, L-Prolin, L-Leucin, Glicin, hidrogenirani fosfatidilholin, Pentilenglikol, Skvalan, Ceramid NP, 0,2 -odstotna natrijeva sol hialuronske kisline.