Jamieson Železo 50 mg, tablete s podaljšanim sproščanjem

Jamieson Železo 50mg je prehransko dopolnilo v obliki tablet s podaljšaninm sprošanjem kar omogoča razporejeno doziranje naravne oblike železa v telo.

14,89

Ni na zalogi

Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

60 tablet

Naravna oblika železa( železov glukonat) v tabletah s podaljšanim sproščanjem preprečuje pojav pomanjkanja železa v krvi in s tem pomaga tvoriti rdeče krvne celice. Izdelek pospešuje splošno zdravje in pomaga v boju proti utrujenosti in izčrpanosti ter pripomore k pravnilnemu delovanju imunskega sistema.
Na voljo v obiliki tablet s podaljšanim sproščanjem,ki omogočajo postopen dotok hranila v obdobju 6-8ur, kar pomaga preprečevati nezaželene probleme s prebavo-zaprtje.

Opozorilo: Vsebuje dovolj železa, da lahko resno škodi otroku. Pri nekaterih ljudeh lahko pride do zaprtja, driske ali bruhanja.

Neto količina: 60 tablet

 

Uporaba:

Dnevni vnos: 1 tableta dnevno ob jedi
Jemljite par ur pred ali po jemanju zdravil.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C).
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

INCI sestavine:

Sestavine: celuloza; vodotopna celuloza; sorbitol; hidroksipropil celuloza; sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinski); silicijev dioksid, naravno olje poprove mete.
Izdelek ne vsebuje soli (NaCl), glutena, laktoze, umetnih barvil in arom.

Sestava: 1 tableta Priporočeni dnevni vnos (PDV)
Železo (glukonat) 50 mg 357 %