Jamieson Prostease, kapsule (60 kapsul)

Prostease je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora z izredno močno mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja.

19,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

60 tablet

Prostease je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora z izredno močno mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja. V eni kapsuli je tako 125mg ekstrakta palmeta, kar ustreza kar 1000mg posušene rastline. Za uporabo se tako priporoča že samo ena kapsula dnevno.

Prostata je majhna moška spolna žleza, ki lahko povzroči velike težave v življenju posameznika. Razne oblike teh neprijetnosti se največkrat pričnejo pojavljati v zrelejših letih, po nekaterih raziskavah pa naj bi po 65. letu za motnjami mokrenja kot pogosto posledico rasti prostate trpela kar dobra tretjina moških.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Uporaba:

Dnevni vnos: 1 kapsula dnevno ob jedi. Za trajnejši učinek je priporočljivo jemati izdelek neprekinjeno vsaj 3-6 mesecev.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

INCI sestavine:

Palmeto (Serenoa repens, sadež), olje bučnih semen, ekstrakt afriške slive, sojino olje, želatina, glicerol, prečiščena voda, matični mleček (stabilizator), lecitin (gostilo), barvilo (titanov dioksid, baker-klorofilin).