Jamieson Probiotik Ekstra Moč 30 bilijard

Jamieson Probiotik Ekstra Moč 30 milijard, kapsule s probiotiki iz kar 14 unikatnih sevov in ekstra močjo, ki nima konkurence.

29,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Jamieson Probiotik Ekstra Moč 30 bilijard, kapsule s probiotiki iz kar 14 unikatnih sevov in ekstra močjo, ki nima konkurence. V Jamiesonu so mnenja, da je zaradi zagotavljanja optimalne učinkovitosti probiotikov smiselno le-te hraniti v blistrih. Tako sedaj vrhunski izdelek s premium formulacijo PROBIOTIK EKSTRA MOČ v eni kapsuli vsebuje kar 30 milijard aktivnih probiotičnih kultur iz kar 14 posebej kultiviranih bakterijskih sevov, vse kapsule pa so pakirane v kakovostnih blistrih, ki omogočajo resnično optimalno učinkovitost vse do konca roka uporabe. Učinek probiotikov je odvisen od kvalitete sevov, nato pa od števila probiotičnih bakterij v sami kapsuli ter seveda od pravilnega načina hranjenja probiotikov.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Probiotik je prehrambeni pripravek ali zdravilo, ki vsebuje takšne žive mikroorganizme, ki imajo blagodejen učinek na gostitelja (človeka). Najdlje so v uporabi laktobacili (grampozitivni bacili v mlekarstvu), uporabljajo pa se tudi določene kvasovke. Poleg probiotikov poznamo še prebiotike; med slednje sodijo zlasti vlaknine in druge substance, ki v črevesju omogočajo ustrezno okolje za rast bakterij črevesne flore. Simbiotiki so pripravki, ki vsebujejo tako probiotike kot prebiotike.

Uživanje probiotikov ali koristnih mlečnokislinskih bakterij je priporočeno zlasti, ko se število koristnih bakterij zmanjša ali se razrastejo škodljivi mikroorganizmi (ob okužbi). Zaradi tega se pojavijo prebavne težave, kot so napihnjenost, napenjanje ali celo driska.

Neprijetni simptomi se pojavijo:

  • ob jemanju antibiotikov,
  • pri okužbi (virusni, bakterijski) prebavil,
  • na potovanju oz. ob menjavi okolja,
  • po zaužitju določene hrane.

Probiotiki pomagajo vzdrževati ravnovesje v črevesni mikrobioti. Za ohranjanje ravnovesja črevesne mikrobiote je probiotike priporočljivo uživati redno.

Uporaba:

Dnevni vnos: Na dan zaužijte eno kapsulo s kozarcem vode (0,25 l), najbolje pred jedjo.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Ob pojavu močnejših prebavnih motenj se posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

INCI sestavine:

Kompleks mikroorganizmov, emulgator (škrob), prevleka tablete (vodotopna celuloza), inulin, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), naravni konzervans (askorbinska kislina), naravno barvilo (titanijev dioksid).