Jamieson mlečnokislinske bakterije v obliki žvečljivih tablet z okusom jagode s sladkorjem

Jamieson Mlečnokislinske bakterije z okusom jagode so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 2 milijardi aktivnih mlečnokislinskih bakterij v obliki žvečljivih tablet, priročih tudi za potovanja.

28,59

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

60 tablet

Žvečljive probiotične tablete vplivajo na stanje črevesne mikroflore in pomagajo ponovno vzpostaviti in vzdrževati ravnotežje mikroorganizmom v prebavnem traktu. Vsaka žvečljiva tableta z naravnim okusom jagode vsebuje kar 2 miljardi probiotičnih kultur petih mlečnokislinskih sevov, ki garantirano delujejo do izteka roka, brez potrebe po shranjevanju v hladilniku in so tako idealne tudi za potovanja.

Izdelek ne vsebuje škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil in arom. Primerno tudi za vegetarijance.

Neto količina: 60 žvečljivih tablet

 

Uporaba:

Odmerjanje: Odrasli, mladostniki in otroci starejši od 3 let (pod nadzorom staršev): 1 žvečljiva tableta dnevno. Uporabiti 2-3 ure pred jemanjem antibiotikov. Priporočene dnevne količine in odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15 °C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za večji učinek in svežino lahko shranjujete v hladilniku. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Opozorilo: Ob pojavu vročine, bruhanja, krvave driske ali hudih bolečin v trebuhu se posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo simptomi prebavnih motenj (npr. driska), se le-ti poslabšajo ali trajajo več kot 3 dni, prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate imunsko oslabljeno stanje (npr. AIDS, limfom ali ste bolnik, ki se dolgotrajno zdravi s kortikosteroidi).

INCI sestavine:

Sestava: ena žvečljiva tableta vsebuje 2 milijardi** CFU mlečnokislinskih bakterij:
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12) 0,7† CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-18) 0,7† CFU
Lactobacillus paracasei (UALpc-04) 0,3† CFU
Lactobacillus acidophilus (DDS®-1) 0,2† CFU
Lactobacillus salivarius (UALs-07) 0,1† CFU
CFU† kolonijske enote (žive mlečnokislinske bakterije) v milijardah
** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine: sorbitol, dekstroza, saharoza, naravna aroma jagode, silicijev dioksid, sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat), citronska kislina, koncentrat pese, naravni konzervans (askorbinska kislina).