Jamieson mlečnokislinske bakterije normalna moč 5 milijard 5 unikatnih sevov

Jamieson mlečnokislinske bakterije Maksimalna Moč je prehrnasko dopolnilo, ki vsebuje 5 najbolj raziskanih probiotičnih sevov

24,89

7 na zalogi

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

72 kapsul

Premium izdelek ki vsebuje 5 najbolj raziskanih probiotičnih sevov. Napredna tehnologija proizvodnje v laboratorijih Jamieson zagotavlja optimalno zaščito in ugoden prehod skozi želodčno kislino. Izdelek je namenjen tudi vsem tistim, ki probiotike uživajo vsakodnevno.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in umetnih barvil. Brez GSO.

Neto količina: 72 kapsul

 

Uporaba:

Odmerjanje: Odrasli, mladostniki in otroci starejši od 6 let: ena kapsula dnevno z obrokom.
Otroci 3-5 let (pod nadzorom staršev): količino praha ene kapsule, dnevno, stresite direktno v hrano, jogurt… in zmešajte, dokler se prah ne raztopi. Ne stresite v tople ali vroče jedi. Uporabiti 2-3 ure pred jemanjem antibiotikov. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15 °C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za večji učinek in svežino lahko shranjujete v hladilniku.
Opozorilo: Ob pojavu vročine, bruhanja, krvave driske ali hudih bolečin v trebuhu se posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo simptomi prebavnih motenj (npr. driska), se le-ti poslabšajo ali trajajo več kot 3 dni, prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte tega izdelka,
če imate imunsko oslabljeno stanje (npr. AIDS, limfom ali ste bolnik, ki se dolgotrajno zdravi s kortikosteroidi). Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

INCI sestavine:

Sestava: ena kapsula vsebuje 5 milijard** CFU mlečnokislinskih bakterij: Lactococcus lactis (UALI-08) 3,5† CFU
Lactobacillus gasseri (UALg-05) 0,5† CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-06) 0,5† CFU
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12) 0,4† CFU
Bifidobacterium breve (UABbr-11) 0,1† CFU
CFU† kolonijske enote (žive mlečnokislinske bakterije) v milijardah
** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine: krompirjev škrob, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinski), silicijev dioksid, sestavine kapsule: vodotopna celuloza, barvilo: titanov dioksid.