Jamieson Kurkuma 550 mg (60 kapsul)

Jamieson Kurkuma 550 mg je prehransko dopolnilo v obliki vegetarijanskih kapsul.

17,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

60 tablet

Jamieson Kurkuma 550 mgje prehransko dopolnilo v obliki vegetarijanskih kapsul.

Kurkuma je tradicionalna indijska začimba, ki svoje pozitivne učinke na telo skriva v izvlečku korenine, v kurkuminoidih.

Izdelek razvit v laboratorijih JAMIESON vsebuje visok delež naravne sestavine kurkumin s posebej visoko biorazpoložljivostjo in deležem kurkuminoidov. Edinstven bio-optimiziran izvleček kurkume (550mg) je pridobljen po zaščitenem postopku iz kar 2500 mg kurkume z standardizirano vrednostjo 95% kurkuminoidov.

Kurkuminoidi so zaščiteni v ovojnici vegeterijanske kapsule, tako da pridejo direktno do črevesne stene, kjer se učinkovito absorbirajo. Za delovanje potrebujete samo eno kapsulo dnevno. Pakiranje zadostuje za 60 dni uporabe.

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Primeren za vegetarijance.

Uporaba:

Ena kapsula dnevno.

Opozorila:

Izdelek ni primeren za otroke. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Nosečnice, doječe matere ter osebe s preteklimi težavami jeter, žolčnika in gastrointestinalnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

INCI sestavine:

V 1 kapsuli: Kurkuma (Curcuma longa, korenina) 500 mg, ekstrakt (Curcuma longa, korenina) 50 mg . Kar ustreza 2500 mg kurkume, standardizirane na 95% kurkuminoidov.
Vsebuje tudi: Vodotopno celulozo, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).