Jamieson Kalcijev Citrat z Vitaminom D3, 120 tablet

Jamieson Kalcijev citrat in Vitamin D3 prehransko dopolnilo.

16,89

Ni na zalogi

Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

120 tablet

Jamieson Kalcijev citrat z vitaminom D3, tablete v obliki biorazpoložljivega kalcijevega citrata, ki se odlično absorbira in s tem omogoča edinstveno učinkovitost med vsemi prehranskimi dopolnili v obliki kalcija. Vitamin D še dodatno poveča absorpcijo in učinkovitost.

Kalcij prispeva k normalnemu strjevanju krvi, sproščanju energije pri presnovi, delovanju mišic, normalnemu prenosu živčnih impulzov, normalnemu delovanju prebavnih encimov, ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zdravih zob.

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji (uporabi) kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob, delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Uporaba:

Dnevni vnos: 4 tablete dnevno.

Opozorila:

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

INCI sestavine:

Kalcijev citrat, celuloza, prečiščen magnezijev silikat, vodotopna celuloza, magnezijev stearat (rastlinskega izvora), titanov dioksid, magnezijev oksid, modificiran celulozni gumi, trietil citrat, polisorbat 80, vitamin D3 (holekalciferol), brazilski palmin vosek.