10%

HL Renew Formula Treatment Cream With Azelaic Acid, negovalna krema z azelaično kislino

Aktivna krema, ki deluje na pomlajevanje in posvetlitev kože, hkrati pa uravnava raven sebuma (maščobe na koži).

Izdelek je namenjen normalni do mastni koži in koži, ki kaže začetne znake staranja in madeže po aknah.

59,75 66,39

Najboljša cena v 30 dneh: 59,75.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

30 ml

Tip kože

Aktivna krema, ki deluje na pomlajevanje in posvetlitev kože, hkrati pa uravnava raven sebuma (maščobe na koži). Krema vsebuje azelaično kislino, salicilno kislino in retinol, ki delujejo v sinergiji in zagotavljajo dejanske rezultate v procesu regeneracije kože. Izdelek je namenjen normalni do mastni koži in koži, ki kaže začetne znake staranja in madeže po aknah.

Ključne sestavine:

Azelaična kislina, retinol, bisabolol, vitamin E, salicilna kislina, bakuchi olje.

Izdelki linije HL RENEW Formula:

Linija Renew Formula je učinkovita za upočasnitev procesa staranja kože, deluje antioksidativno in kljubuje vplivu negativnih zunanjih dejavnikov na kožo, predvsem UV žarkov. Izdelki so osnovani na inovativnih sestavinah, kot so alfa-lipoična kislina, kombinacija vitaminov A, E in F, probiotiki. Izdelki iz linije so primerni za vse tipe kože, ji dajejo nežen, gladek ter sijoč videz.

Uporaba:

Nanesite na očiščeno in suho kožo obraza.

Opozorila:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Pri pojavu rdečice ali srbenja prenehati z uporabo.
Če izdelek zaide v oči, ga je potrebno temeljito izprati z veliko čiste vode, če se draženje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom.
Ni za oralno uporabo. Hraniti stran od dosega otrok.

INCI sestavine:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Azelaic Acid, Sodium Lactate, Coco-Caprylate, Cetearyl Alcohol, Caprylic /Capric Triglyceride, Glyceryl Behenate, Triethanolamine, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Palmitic Acid, PEG-12 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Retinol, Bisabolol, Tocopherol, Stearic Acid, Laureth-7, Myristic Acid, BHT, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, Phenoxyethanol.