14%

HL Renew Formula Renewing Mask, prenovitvena maska

Maska za intenzivno prenovo kože z belo glino in vitaminom A. Koži povrne tonus, jo napne in uravnava ten. Preprečuje pretirano izločanje sebuma in nastanek nečistoč ter oži razširjene pore in kapilare. Upočasnjuje proces staranja.

Primerna za vse tipe kože.

39,72 46,19

Najboljša cena v 30 dneh: 39,72.

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Maska za intenzivno prenovo kože. Vsebuje belo glino in vitamin A. Koži povrne tonus, jo napne in uravnava neenakomeren ten. Preprečuje pretirano izločanje sebuma in nastanek nečistoč ter oži razširjene pore in kapilare. Deluje antioksidativno in upočasnjuje proces staranja.

Primerna za vse tipe kože.

Ključne sestavine:

Alfa-lipoična kislina, izvleček zelenega čaja, izvleček ginkota, bela glina, vitamin A.

Izdelki linije HL RENEW Formula:

Linija Renew Formula je učinkovita za upočasnitev procesa staranja kože, deluje antioksidativno in kljubuje vplivu negativnih zunanjih dejavnikov na kožo, predvsem UV žarkov. Izdelki so osnovani na inovativnih sestavinah, kot so alfa-lipoična kislina, kombinacija vitaminov A, E in F, probiotiki. Izdelki iz linije so primerni za vse tipe kože, ji dajejo nežen, gladek ter sijoč videz.

Uporaba:

1-2 krat na teden masko enakomerno nanesite na čisto kožo in pustite delovati 15 minut. Sperite z vodo. Zaključite s tonikom in z ustrezno kremo.

Opozorila:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Pri pojavu rdečice ali srbenja prenehati z uporabo.
Če izdelek zaide v oči, ga je potrebno temeljito izprati z veliko čiste vode, če se draženje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom.
Ni za oralno uporabo. Hraniti stran od dosega otrok.

INCI sestavine:

Water (Aqua), Kaolin, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Cetyl Alcohol, Glycerin, Thioctic Acid, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Ethylhexylglycerin, TEA-Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).