HL Perfect Time Advanced Firm & Lift Serum, serum za učvrstitev in lifting kože s peptidi

Serum z intenzivnim učinkom korekcije in prepričevanja znakov kronološkega in foto staranja, ki deluje na podlagi inovativnih peptidov.

78,89

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

30 ml

Stanje kože

Država izvora

Izrael

Starosti

, , ,

Tip kože

Serum z intenzivnim učinkom korekcije in prepričevanja znakov kronološkega in foto staranja, ki deluje na podlagi inovativnih peptidov. Preprečuje prezgodnje nastajanje gub. Primeren za nego kože obraza, vratu in dekolteja.

Uporaba:

Zjutraj in/ali zvečer nanesite na čisto kožo, nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Nadaljujte z nočno oziroma dnevno kremo.

Opozorila:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ni za oralno uporabo.
Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Pri pojavu rdečice ali srbenja prenehati z uporabo.
Hraniti stran od dosega otrok.

INCI sestavine:

Water (Aqua), PropyleneGlycol, HamamelisVirginiana (WitchHazel) Water, Glycerin, Panthenol, IsononylIsononanoate, ButyleneGlycol, Xylitylglucoside, EthylhexylIsononanoate, PolyacrylateCrosspolymer-6, Anhydroxylitol, Pullulan, AcetylHexapeptide-8, CentellaAsiaticaLeafExtract, GinkgoBilobaLeafExtract,SodiumPolystyreneSulfonate, Xylitol, SorghumBicolorStalkJuice, Glaucine, NannochloropsisOculataExtract, Polyacrylate-13, Ethylhexylglycerin, Coco-Glucoside, Polyisobutene, CaprylylGlycol, Polysorbate 20, Alcohol (NotDenat.), Phenoxyethanol, ImidazolidinylUrea, Fragrance (Parfum), Limonene.