HL Calm Derm Redness Relief, krema za občutljivo kožo nagnjeno k rdečici

Krema, namenjena negi občutljive kože, ki je nagnjena k rdečici in občutku suhosti. Pomaga zmanjšati rdečico, pomirja in zmanjšuje občutek občutljivosti.

56,29

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

50 ml

Stanje kože

,

Tip kože

Krema, namenjena negi občutljive kože, ki je nagnjena k rdečici in občutku suhosti. Pomaga zmanjšati rdečico, pomirja in zmanjšuje občutek občutljivosti. Obogatena z ekstraktom Tambouris, ki deluje kot antioksidant, pomiri kožo in izboljša stanje vrhnjice.

Glavne sestavine:

Sorbitol, izvleček Tambouris, beta-glukan, glicin, vitamin B5

Uporaba:

Kremo nanesite 1-2x na dan na prizadete predele kože.

Opozorila:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Izogibajte se stiku z očmi, sicer temeljito sperite z vodo, če se draženje nadaljuje poiščite zdravniško pomoč.
Ni za oralno uporabo. Hraniti stran od dosega otrok.

INCI sestavine:

VODA (AQUA), HIDROGENIRANI POLYISOBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, SORBITOL, CETYL ALCOHOL, ETYLHEXYL STON, ISONONANOID butilen glikol, trietanolamin, cetil FOSFAT, fenoksietanola, Capryloyl glicin, amonijev acriloildimetiltaurat / VP kopolimeri, dimetikon, TAMBOURISSA trichophylla ekstrakt listov, natrijev PCA natrijevega lactis, Lonicera CAPRIFOLIUM (kovačnik) cvet IZVLEČEK, natrijev CARBOXYMRTHYL BETA-glukoze, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOSE, GLYCINE, NIACINAMIDE, UREA, INOSITOL.