HL Calm Derm Atopic Relief, krema za občutljivo, suho in razdraženo kožo

Krema, namenjena negi občutljive, suhe in razdražene kože. Krepi lokalni imunski sistem, pomaga zmanjšati suhost, pomirja in zmanjšuje občutek občutljivosti.

56,29

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Vsebina pakiranja

50 ml

Tip kože

Krema, namenjena negi občutljive, suhe in razdražene kože. Krepi lokalni imunski sistem in je odlična tudi za nego atopične kože. Pomaga zmanjšati suhost, pomirja in zmanjšuje občutek občutljivosti.

Glavne sestavine:

Vazelin, beta-glukan, kompleks bakrovega peptida.

 

 

 

Uporaba:

Kremo nanesite 1-2x na dan na prizadete predele kože.

Opozorila:

Izdelek se sme uporabljati samo v predvidene namene in v skladu z navodili. Ne uporabljajte, če se zavedate kakršne koli občutljivosti na katero od sestavin. Izogibajte se stiku z očmi, sicer temeljito sperite z vodo, če se draženje nadaljuje poiščite zdravniško pomoč.
Ni za oralno uporabo. Hraniti stran od dosega otrok.

INCI sestavine:

Petrolatum, Water (Aqua), Microcrystalline Wax, Paraffin, Glycerin, Vp/eicosene Copolymer, Decyl Oleate, Sodium Carboxymethyl Beta-glucan, Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate, Dicocoyl Pentaerythrityl Distearyl Citrate, Sorbitan Sesquioleate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mineral Oil, Beeswax, Aluminium Stearates, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.