Novelius Medical Hydrocollagen, prehransko dopolnilo s kolagenom

Prehransko dopolnilo s prodorno recepturo! Vsebuje najboljše, skrbno izbrane, klinično dokazane in trajnostno pridobljene peptide divjega morskega kolagena.

Klinično dokazano pripomore k:

  • bolj gladki in zdravi koži
  • sijočim lasem
  • bolj zdravim in odpornejšim nohtom
  • preprečevanju nastajanja globokih gub

Koristi skoraj vsem tkivom v telesu, pa tudi sklepom, mišicam, organom, črevesju, krvnim žilam, medvretenčnim ploščicam, očem in še več.

Izdelek vsebuje 28 vrečkic po 6g.

59,90

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Blagovne znamke

Država izvora

Francija

Vsebina pakiranja

168 g

Odgovorna oseba

Maja Lipovača

Distributer

Maja Lipovača sp

Starosti

, ,

HIDROKOLAGEN VSEBUJE:

Hidrokolagen Novelius Medical je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov in je brez dodanih umetnih sledil, arom, emulgatorjev ali konzervansov.

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij ter organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, arom, emulgatorjev ali konzervansov.

ZAKAJ HIDROKOLAGEN?

Kolagenski peptidi v hidrokolagenu stimulirajo fibroblaste za tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline. Hidrokolagen je dodatno obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo vseh tipov kolagena v telesu kjučnih aminokislin in ima kar 98% absorbcijo. Za hidrokolagen je klinično dokazano, da izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, izboljšuje čvrstost las ter preprečuje nastajanje globokih gub. Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolin in hidroksilizin pa nista prisotna v prehrani, zato je vsebnost le-teh v hidrokolagenu zelo pomembna.

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu). Kolagen pa se ne nahaja le v koži, ampak se nahaja tudi v kosteh, sklepih, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh, nohtih, kitah in hrustancu, sklepih…

Uporaba:

Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Posebno opozorilo:

Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C.

INCI sestavine:

Hidroliziran morski kolagen (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese. sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.