Neostrata ENLIGHTEN Pigment Lightening Gel, gel za pigmentacije

Nega za kožo s hiperpigmentacijami, pigmentnimi madeži in temnimi lisami.

Nova, izboljšana formula NeoStrata® za posvetlitev, luščenje in glajenje kože, ki ima težave s hiperpigmentacijo.

37,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja

Nova, izboljšana formula NeoStrata® za posvetlitev, luščenje in glajenje kože, ki ima težave s hiperpigmentacijo.

S svojim močnim delovanjem znatno zmanjša pigmentacijo kože * in cilja na spremembe barve kože, kot so temne lise, starostne pege in hiperpigmentacija. Vsebuje kombinacijo alfa-hidroksi kisline (AHA) / polihidroksi kisline (PHA) za rahlo luščenje kože, butil resorcinol, kojično kislino in vitamin C za posvetlitev kože ter izvleček sladkega korena za sijočo in bolj gladko kožo.

Potrebno je omejiti izpostavljenost soncu med in po uporabi gela, da preprečimo ponovno porjavitev kože. Priporočljivo je nanašati kremo za zaščito pred soncem ali nositi zaščitna oblačila.

* in vitro testiranje.

Uporaba:

Nanese se v tankem sloju na prizadeto kožo obraza ali telesa enkrat do dvakrat na dan.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

INCI sestavine:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Gluconolactone, Glycolic Acid, Potassium Hydroxide, Polyquaternium-10, Lactobionic Acid, Citric Acid, Kojic Acid, 4-Butylresorcinol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ascorbic Acid, Arginine, BHT, Sodium Sulfite, Sodium Bisulfite, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 17200 (Red 33).