Neostrata CLARIFY Gel Plus, gel za nego mastne kože

Nočna nega za mastno kožo obraza in telesa.

Vsebuje 15 % glikolne kisline.

39,99

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije

Gel z visoko koncentracijo kislin AHA je namenjen izkušenim uporabnikom izdelkov z glikolno kislino in tistim, ki imajo raje kreme z lahko teksturo, ki so nemastne in se hitro vpijejo v kožo. Primeren je za mastno kožo, ki je nagnjena k aknam in je idealen za uporabo v vročih in vlažnih podnebjih. Namenjen je oženju por in zmanjšanju znakov fotostaranja. Glikolna kislina lušči kožo, pospeši obnavljanje kože in regenerira izgled povrhnjice. Primeren je za mastno ali k aknam nagnjeno kožo oziroma za uporabo v letnem času z visokimi zunanjimi temperaturami in visoko vlažnostjo.

Glikolna kislina pomaga popraviti vidne znake, nastale zaradi kroničnega delovanja sonca, t. i. fotostaranja, kot so razširjenje pore, neenakomerno pigmentirana in hrapava površina kože. Spodbuja novo tvorbo kolagena, ki je potreben za bolj čvrsto in vidno pomlajeno kožo.

Gel spodbuja naravni proces luščenja kože, zato lahko pomaga pri zdravljenju vnetja dlak na vratu in drugih delih telesa, ki nastane po britju (lat. Pseudofoliculitis). Brez olj, dišav, parabenov in barvil. Nekomedogeno. Vsebuje 15-% AHA .

Uporaba:

Po umivanju nanesite na obraz ali drug del kože, sprva enkrat na dan dva tedna, nato lahko tudi dvakrat na dan. Priporočamo hkratno vsakodnevno uporabo dnevne kreme z zaščitnim faktorjem.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

Posebno opozorilo:

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Water (voda), Alcohol Denat, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA.