Neostrata CLARIFY Targeted Clarifying Gel, gel za pore s trojnim delovanjem

Gel za pore s trojnim delovanjem, idealen za mastno in k aknam nagnjeno kožo.

Hitro odstrani mozolje in koži omogoči celjenje.

33,99

4 na zalogi

Seznam želja Seznam želja Seznam želja
Zapri
Dodatne informacije
Vsebina pakiranja

15 g

Blagovne znamke
Vrsta izdelka

Gel

Stanje kože

Tip kože

Hitro odstrani mozolje in koži omogoči celjenje.

Vsebuje 2 % salicilne kisline, mešanica alfa hidroksi kislin, ki sestoji iz acetil mandljeve kisline, citronske kisline in vinske kisline, provitamin A.

Ta izjemno učinkovit gel vsebuje mešanico alfa hidroksi kislin (AHA), ki sestoji iz acetil mandljeve kisline, citronske kisline in vinske kisline. V kombinaciji s salicilno kislino in provitaminom A hitro odstrani nepravilnosti in koži omogoči, da se zaceli

Ne vsebuje dišav.

Uporaba:

Pred nanosom kožo temeljito očistite. S konicami prstov ali bombažno palčko 1-3-krat dnevno nanesite tanko plast na prizadeto mesto.

Opozorila:

Pri osebah, ki imajo težave s pogostimi vnetji na koži ali imajo težave z draženjem kože na obrazu, pred uporabo kreme, ki vsebujejo višje koncentracije AHA in sadnih kislin priporočamo, da se najprej posvetujejo z izbranim dermatologom.

Posebno opozorilo:

OPOZORILO ZA IZPOSTAVLJANJE SONCU: Izdelek vsebuje AHA kisline, ki lahko povečajo občutljivost na sonce in možnost opeklin. Uporabljajte sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in zmanjšanjte izpostavljenje soncu, medtem ko uporabljate ta izdelek.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru stika, temeljito izperite z vodo. V primeru draženja se posvetujte z zdravnikom ali prekinite z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

INCI sestavine:

Acohol Denat, Propylene Glycol,Butylene Glycol, PEG-8, Salicylic Acid, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Retynil (vit.A) Acetate, Acetyl Mandelic Acid, Citric Acid, Tartaric Acid, Laureth-7, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil.