Galex SCAR-X silikonski gel za brazgotine

SCAR-X je ultra lahek, prosojen in samosušilni gel, narejen za obvladovanje in preprečevanje novih in starih keloidnih in hipertrofičnih brazgotin, ki so posledica splošnih kirurških posegov, ran, poškodb ali opeklin.

22,99 - 49,69

Zapri
Dodatne informacije
Distributer

Galex d.o.o.

Država izvora

Nizozemska

Vrsta izdelka

Mazilo

SCAR-X je ultra lahek, prosojen in samosušilni gel, narejen za obvladovanje in preprečevanje novih in starih keloidnih in hipertrofičnih brazgotin, ki so posledica splošnih kirurških posegov, ran, poškodb ali opeklin. Vsebuje edinstveno mešanico silikonov in vitamina E, ki ohrani ravnovesje vlage v koži, obenem pa izboljša videz brazgotine. Scar-X pomaga zravnati, zmehčati in zgladiti brazgotine, olajšati srbenje in nelagodje kože, ki ju povzročijo brazgotine, ter zmanjšati s tem povezano bolečino in pordelost.

Gel Scar-X pusti na koži eleganten, žameten občutek in je nemasten.

Scar-X je primeren za uporabo na vseh vrstah kože, tudi na občutljivi koži in pri otrocih.

Ključne sestavine: silikoni in vitamin E

Uporaba:

Nežno vtrite majhno količino gela Scar-X na brazgotino in pustite, da se posuši. Ko je gel Scar-X suh, lahko nanj nanesete sončno kremo ali kozmetiko. Scar-X gel nanesite dvakrat dnevno, in sicer zjutraj in zvečer.
Nežno vtrite majhno količino gela Scar-X na brazgotino in pustite, da se posuši. Po potrebi z robčkom previdno obrišite morebiten odvečen gel, da bi preprečili madeže na obleki. Priporočeno trajanje zdravljenja je 60 do 90 dni. Za večje in starejše brazgotine bo morda potrebno daljše zdravljenje.

Opozorila:

Scar - X se uporablja za preprečevanje in zdravljenje novih in starih keloidnih in hipertrofičnih brazgotin, ki so posledica splošnih kirurških posegov, ran, poškodb ali opeklin. Scar - X lahko nanesete potem, ko je rana zaceljena in je površina kože nepoškodovana.

INCI sestavine:

Cyclopentasiloxane, Caprylyl Methicone, Tocopheryl Acetate, Dimethicone Crosspolymer, PEG-12 Dimethocine/PPG-20 Crosspolymer, Polyglyceryl-3, Diisostearate, Dimethicone.